Monday, May 16, 2011

yeyy ! rezeki untuk dating =)



hello people. yeahh aku kembali menghapdate blog hambar ini. nothing interseting sebab xde idea yang masyuk nak bina ayat sampai cecah 700 pages. upps over i ~

yeahh petang tadi ada satu kejadian yang baek punya.haha. disebabkan kejadian itu lah aku diberi rezeki untuk dating dengan ehemehem !kejadian apa?biar kami je la yang tawu. bez doe dapat dating free. lalala..dating kat ne? idak ler gempak nau sampai ke tempat yang luxury ! i tak mampu. dating kat umah sudah ! haaa mak bapak pon ada tau. lagi selamat. heee.. 

tapi si dia tak masuk umah aku pon. lepak kat depan umah je.lame tak? tak la lama sangat. sempat la hujan-berenti-hujan, sempat la berwebcam sebanyak 107 gambar, sempat la habis 1 jag ai..*eh eh tu aku tipu jer.haha

dah la malas nak menipu. tengok gambar sudah ~=)

 nie 1st pic aku snap.sila perhatikan orang belakang ! sombong bukan?konon2 layan perasaan lah?

perhatikan org belakang !haha..tak sampai seminit kau join jugak an an an?:P

 ouh yaa.lupa nak gtau budak keciq tuh anak buah aku.

wahh dah macam 1 pamily pulak !over kau nyah ~

 tak tawu ape motif orang tue itu.lalala..:P

peace !=)

penat bergambar yea?

haaa..tu baru separuh. ada selungguk lagi dalam lappy aku nie. aku bukan apa.bez doe !habis snap bole main tengok gambar then klik laju laju. macam2 pergerakan ada.haha tak caya korang try lah buat !kompom tergelak !=)

anak buah aku tu suka sangat dengan cumi dia. eh cumi tu mean paksu syahmi bila di-short-form-kan jadi la cumi.heee kreatif kan dia?bila aku bukak laptop je mesti dia suh bukak gambar cumi dia and said "acu,nak tengok cumi acu" *ala ala suara budak2 yg cakap pon xlepas lagi.huh !mengacau jer tp macam sweet je kan bila dia kata cumi acu!awww..but he's not mine la babe !:P


thanxs reader for reading dis entry !=)

love you.:P

tapak kaki lynda : tak sabar nak tunggu kau tanya "hr nie sy ada buat awak terasa tak?" heyyy aku ada banyak list nak cakap tau dan kau pon sama bukan? !:P


3 comments:

a t i E n a b E r n ! said...

nie yg marah nih . atien jelez tau x . atien x lme da x dating ngn adek2 atien kt kmpung tuh . hmmm ,sedihhhh nye :(

sherah said...

fuh dating eyy.anak dah besar dah ni.tahun bile kawen ntah :P

coffeepinkee said...

ececece sweet je gitu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...