Saturday, May 7, 2011

dating kejap jer. uhuks !


pengumuman pengumuman !*betul x eja?:P

hari ini merupakan kali ke3 sy makan KFC .
dah hampir seminggu kat balik kg,
ini kali ke3 aku menjejakkan kaki ke KFC. hehe
hari nie jumpa member masa sekolah dulu.rindu seyh !
dia dengan baek hati nak belanja kfc.ILOVEYOU lah .
cuaca panas giler hari nie kan?
aku punya dahaga tahap kebulur,
aku berjaya menhabiskan ketiga tiga cawan air mereka.
hehe kuat minum kan aku?:P

after jumpa kwn aku tu, aku jumpa member2 giat !
rindu sangat kat my beloved frenz si miera and maziah .
lepak lepak sembang sembang jalan jalan !=)

mula2 plan nak g makan c.k.tw dengan sidia.
disebabkan aku nie tamak haloba g makan kfc dulu,
terpaksa cancel sebab perut aku dah buncit !
cian kat kau an? sory eyhhhh !
isnin nie kita g makan okeyyy !=))

masa sembang2 dengan member aku my sys call!
"adik,japg suruh syahmi mai umah amek kuih !"
yess ! ada peluang nak dating.hehe.

aku balik umah dia follow !=)
hari nie mak buat doa selamat sikit kat masjid.
buat kuih nie.

nama dia "wadai kepeng" nie kuih orang banjar.huhu

aku pon tak suka sangat makan.
ntah kenapa si dia nie suka sangat makan.huhu
dah la manis seyh. ~

disebabkan dy datang umah waktu maghrib so kenalah solat dulu kan?
mak aku sebok2 kalut2 buat ayaq kat menantu dia nie.
dok jamu memacam.
pas aku solat ingat nak p sembang gn dy.
tengok2 dy ngah lepak gn ayah and abg ipaq aku.
adeihhh ! cam malu lak nak masuk daun. hehe

mak bungkuskan macam2 kat dia.
sempat gak mak bising kat aku.
"nape tak cakap awal2 dia suka kuih nie?kalau tak boleh bagi masa panas2 tadi.hurmmm takpe la.nanti buat lain untuk dia !"
perghhhh tacing gile.tak aci la..
baek mak buatkan cucur jagung untuk adik ke.kan bagus..:P

masa aku masuk umah jap,then aku kua lek.
tengok2 sikeciq farhana dah dok atas riba dia.
siap bawak bedak bagai.
kau ajar dia make up ke weyh? haha
sengal jer. rugi tak snap pic korang td.heee..:P
dia dah mula nak manja2 dengan kau.haha.

okey lah.
thanxs sudi baca entry nie sayang !=)

tapak kaki lynda: happy bila family aku suka layan kau.=))


10 comments:

mayra aish♥ said...

seronok kan bila family leyh accept bf ;))
hope relation lynda & en.bf kekal smpai bila2 ;)

qalisya said...

thanx 4 many thing..xmuat raga moto den nak bwk blek brang..hahha..:P

lynda said...

mayra:yess happy sgt dear ! amin..heee thanxs tau.:))

lynda said...

qalisya: haha..welcome ! makan sampai buncit k dear.:P

r-5 said...

okay kuih tu nampak sangat sedap okay. hehe. nak rasa jugak. :)

Love hurt aeNnn said...

best nye dah dapat restu ;)

bella luna said...

heheh so sweet la dia.. caring ngan budak...

OWEENAALHADAD said...

haha. rapat semacam je dgn famili. ada chemistry la tu.

lynda said...

r5: hihi tp manis la dear..:))

aenn:yeahh..bez sangat.hehe

bella:sangat sweet.sampai ank buah lynda pon suka dy !:)

weena:hehe...dy sporting.family pon suka layan !:)

~uǝǝʇɐɟ said...

awww ! best nyeee. such sporting family :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...