Saturday, May 7, 2011

:: "BlOgger Friends FOrever (BFF)" COntest ::

helloo blogger sayang.seyesly disaat ini sy bosan amat !on9 face book pon macam takde ape. si dia ikut ayah dia jemput kakak dia.=))

so dengan kelembapan berukband aku nie,sempat lah jugak aku menjelajah blog orang sana sini.komen itu ini.then aku terjumpa ceritera pasal contest ini dekat blog cik mira! cam interesting nak join jer kan?jom tengok syarat2nya..:))




:: Syarat-syarat cOntest ::




1. FOllOw blOg Cik Diana n Cik Mira.. 
(Kalau dh fOllOw blOg Cik Diana, fOllOw blOg Cik Mira plak. Vice versa)


sudah cikgu ! *eh eh ape aku merepek nie?hehe:P

2. Buat satu entry khas berserta link dan letak banner "BlOgger Friends FOrever (BFF)" dlm entry tersebut.



yeahhhh...im done kan? hee


3. Jawab sOalan dibawah dan lengkapkan slogan :

a) Siapakah rakan blOgger yg kOrg knal rapat Or baik?





kitaorang kenal melalui blog and rapat sampai ke fb !dy sporting oke.sangat bez komen komen dengan dy sebab kami student uitm ! just berlainan cawangan je kan kan..:))

b) Nyatakan blOg sape yg kOrg suke masuk, sllu komen Or lepak?


blog si yana yonet dengan blog si lipas


suka baca blog dyorang then drop comment !blog dyorang nie memang suka lawan antara satu same lain. entry nak havoq gile gempak sampai sape tak baca memang rugi.gambar memang posing baek punya sampai aku pon naek jelez !heeee..korang tak marah kan???mati la aku kena band dgn peminat dyorang pas ni..huhu..*melawak je k..:P



c) Lengkapkan slogan.. "Saya layak bergelar seOrang "BlOgger Friends FOrever (BFF)" kerana................................................ sy selalu jengok blog kengkawan blogger lain tak kira dikala hujan panas ribut petir melanda , kerana sy seorang pembaca yang setia , kerana cerita meraka menarik perhatian sy kerana blog meraka sangat cantik , kerana gambar yang mereka upload cantik cantik , kerana sy comel dan baek (xde kena mengena kan?heee) , keranaaaaaaaaaaaaaa !*adeihhhhhh apa punya banyak kerana la? haha


4. Sila tag kepada 3 Org blOgger lain n make sure they'Olls tahu yg diOrg ditag..

okey sy nak tag




im done cikgu ! *eh eh sejak bila korang jd cikgu kan?hehe


amcam layak tak nak join nie?cepat la cakap sys mira and sys diana ?
*sambil meronta ronta nak tawu !heeeeeee..:))




tapak kaki lynda : maaf la sys sebab main copy paste jerrr..hehe.. bout slogan tue xpe ke panjang berjela cam tu?korang kan tak nyatakan bape patanh perkataan..kan kan?*sambil garu garu pale.heeeeee :))



4 comments:

cik ayin said...

gud luck

LuN@_aiDi said...

Salam kenal dr Nz..

jln2 dan bace entri disini.. emm cm besh jer contest tuh=) btw i follow ur blog at 320 ^^ nice blog u.. feel free to visit my site at http://kisahkami83.blogspot.com

~akoo~ said...

ok..layak..tenQ cik Lynda..

Cik Diana said...

thanks jOin! menarik.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...