Friday, May 6, 2011

cakap LOVE U pon angau ke?

holla reader ! bosan betul petang nie.dengan panas terik terpaksa hadap laptop depan kipas.al maklum lah rumah i mana ada air cond bhaii !xmampu seyh. heee. nak kua malas ! nak tengok tv xde cita bez ! main fb bosan ! so dok hadap la blog buruk neyh. sambil2 berblogwalking.so rajin pujak jari pengkaq niyh nak menaip.heee..so tercipta lah entry nie .simple entry only ok babe.:))

cakap LOVE U pon angau ke?

nie betul betul terjadi !seyes tak tipu seyh.tu yang aku dok heran sungguh tu.apehal mamat nie ann?last night after updated entry nie tersesat dan bercinta tak lama tu laptop aku jam !so aku tutup terus lah.eh jap korang dah baca belom? kalau belum g baca dulu baru sambung baca entry nie..hehe :P

memandangkan jam dah menunjukkan pukul 2 lebih, si dia pon dah ngantok ajak tido. aku pon okey je la kan.sebelum tido dia call aku.konon2 tak bole tido la kalau tak dengar suara aku? ceyttttt ! dusta belaka semua itu kan?heeeeee .. tengah dok gayut pon kau bole tido an? tengah gayut pon kau mamai ann?haha

okey stoppp !kang lagi banyak aku bocor rahsia kau.malam tadi maca call cam biasa lah. saje je kau nak wish gud nyte ja annn? ntah kejadahnye kau nak cam nak uji aku plak kan? seyes berulang kali dy cakap "xde pape nak cakap ke?" aku biasa la. dengan yakin cakap " xde !".. sembang lagi ! "xde pape nak cakap ke?" aku kata "xda !" kau tanya " betul nie?" nada persoalan itu seyes macam syuip cakap masa dalam gelanggang maharajalawak minggu ke3 ! seyes aku terbayang muka kau camtu doe. haha ! lepas tu aku gelak gelak and terus cakap "bongok !LOVE U !" adeihhhhhhhh !terlepas cakap la pulak ! macam tak caye je?malu doe. kau dengan suara jahat mengejek "aku dengar tu..:P " okey fine aku terus letak hp !haha

lepas pada tu dia terus send msg kat aku nak tido sambil tersenyum sampai esok pagi !gile ke hapa weyh? haha. disebabkan perkataan tu aku kena layan dy tau ! angau sampai kesudah seyh. selalunya subuh2 camni dy dah tido.tinggal aku dorang je dok dengar lagu la,apa la. haha hari nie disebabkan aku cakap camtu mata dia terus segar tak bole tido ! ishhhh . dengan tak puas hati dia call aku lagi sekali ! da end off da call he said "LOVE U 2 !" aku terus letak and send msg kat dia !"biadap .balas balik nampak !" pastu dia kata "haha..i feel like in love again with u.." ! huh ~ kau sengaja ann nak bagi aku angau balik kat kau? ceytttt !

nah untuk kau pakcik !

okey huduh sikit tp nie usaha pertama aku. hargai sikit !haha

okey thanxs beloved reader sudi baca entry nie.jumpa lagi!=))

nota tapak kaki lynda:aku dah taknak gaduh dengan kau doe !sedeyh tapi tu adat org bercinta la kan?huhu..doakan kami syg !=))


5 comments:

~fifie~ said...

sweet giler laa..suka2..!!kisah percintaan korang memang unik..moga bahgia slalu k..

lynda said...

fifie:haha..biasa je la..thanxs.:))

ruby zaizi said...

amboi sweetnye..tersenyum2 sy baca ^^

Haezzah said...

wah..bestnya...jelesnya...haa

lynda said...

ruby:haha..ye ke sweet?:P

haezzah: haha..bez ke? no la..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...