Thursday, May 12, 2011

aku cuba jadi sopan


hey hey petang tadi blog buat hal kan? tak bole nak log in an? bila bukak kua cam gambar diatas tu kan?naek cuak jugak la aku. aku poss kat sahabat blogger tanya diaorang nape jadi cam tu. and ada yang cakap blog dah kene delete. ada yang cakap blog tengah service. huhu. fine aku sabar je la. tengok ape jadi.

baru je jap tadi aku bukak,yeahh.boleh pon !alhamdulillah follower bertambah.thanxs korang !hehe.. if singgah blog hambar nie tinggalkan la jejak kat shoutmix box tue. kang aku g terjah blog korang plak !hee.. 

okey berbalik pada title asal aku cuba jadi sopan !yeahhhh.. harus ku akui sejujurnya aku tidak sesopan gadis lain.huhu salah ker? yeah,aku cakap kasar.main hembur sume bile marah terkeluar perkataan damn la shit la. haishhh,maaf bila emo mak xdapat nak kawal mulut mak.hee..dah tu pakai tak nak sopan pulak. dah tu jalan nauzublillah ! berterabuq bhai  !dah tu masa makan tak pernah sopan.dah tu kat kedai makan dok ats kerusi pon aku besila.*eh eh tu bukan sopan ke namanya?haha dah tu blablabla *bape banyak dah tu la.hehenak wat camne dah tu sifat sebenar aku?huhu

si-cinta-hati penah teguq masa hari raya malam tue. ye lah dah penat beraya,malam tu aku tuka la pakai sua treck dgn t shirt je.then lepak kat jalan depan umah aku and he said, tadi masa pakai baju kurung ayu jer.ni dah pakai suaq tak sopan langsung ! ceyttt ! berani kau kutuk aku? aku ngadu kat mak kang ! bia dia reject kau.haha 



bila pakai baju kurung aku kontrol ayu? opkos la babe ! nak nak pakai baju yang berfesyen fesyen bagai nie.adoiii langkah teratus bhai. sopan mampuih aku.haha seyes tak tipu. tapi bila g tempat yg xde orang memang aku xcover da.lalala. si-cinta-hati penah teguq gak pakai sopan dah,lawa dah , mulut tu cuba cakap leklok sikit.kasaq sangat aih. demm ! kene kutuk lagi. sabar je la..



perbezaan bila aku pakai wedges dengan sandle ! opkos la bile mak pakai wedges setinggi 4,5 inci mak cover nyah !tu pon mak dah berkali terpelecok ! sumpah mak tak tipu nyah ! apakan daya mak datangnya dari fakulti hotel dan tourism yang memaksa mak memakai heel setinggi 4 inci dan make up setebal 5 inci babe !wahhh..over plak mak kan nyah !start masuk uitm nie lah aku baru cuba mendekatkan diri dengan benda2 alah nie.yeahh aku dah berjaya pakai wedges ! itu pon masih tak stabil, heels? huhu  later maybe?syes mak tak berani la choa. cam gayat je.but i'll try !hee.jangan terkejut lau nex sem mak beli heels setinggi 4 inci kat butik opera !haha cukup indah dan nyaman hidup aku kalau dapat pakai sandle or sport shoes ! bila jalan dengan si-cinta-hati kompom dia 3km dibelakang !*tipu besar ! wa punya jalan bila pakai kasut macam tu berterabuq habaq hg ! huduh benau.hehe



lagi biadap bila aku dipersendakan begini ! seee dia kate buang mase je aku sopan? haha heyy babe , sekurang kurangnya aku mencuba aww. sampai termimpi2 beb ! haha. later aku cite kat ko bout mimpi indah itu yea.haha

okey tak semestinya gadis sekasar aku nie jahat kan? nie nak habaq mai,dari pengalaman aku hidup selama 19 thun nie *xcukup lg 2bln nak masuk 20thn hehe dah macammacam jenis orang and member aku jumpa tau ! nie choa ape guna pakai tudung labuh tp bila bukak penuh lovebite kat leher? apa guna pakai baju kurung tiaptiap hari tapi bila dengan pakwe dok peluk sana sini? apa guna solat tak tinggal, jalan bagai pijak semut pon tak mati padahal dara dah takda? sorry lah kalau ada pihak yang terasa ! aku just cakap berdasarkan orang yang aku penah jumpa jerk ! come on people pleaz la bukak mata tu sikit yea ! jangan pandang rendah dengan anak dara yang kasar seperti kami ! sekurangkurangnya kami tak hipokrit kan? kami tetap jadi diri sendiri.

thanxs for reading babe =)

tapak kaki lynda : dont judge a book by its cover !:))

4 comments:

Love hurt aeNnn said...

haha. tak semestinya pakai baju kurung je kita sopan.. perempuan kan sentiasa sopan.. kankankan =)

af sembilan said...

emo... =_="

deDetz said...

sabo0 yea sis..
hihihi~ emo2an nih =D

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

pakai2 mana2 janji sopan tutup aurat dan sedap mata memandang its oke =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...