Sunday, April 10, 2011

study bersama yg tersayang


salam hye blogger ! chat? mesti time ada di antara korang yang kua g jejalan, dating, makan makan , gelak sana sini plus double triple mesti ada yang tengah bersuka ria dengan pamily tersayang kan kan !*jelez giler* hurmm apakan daya nasib aku untuk kali ini hanya duduk keseorangan dalam bilik nie menghadap laptop siapkan assignment and and study sebab test sederet ! tension seyh ! okey aku take time kejap nak updated blog. boleh kan?

nothing interesting but nak tunaikan permintaan sicintahati !dia suruh updated blog bila free after test today. hurmm ntah apa yang nak diceritakan. only story semalam je. boleh?? haha

normal lah bila weekend if aku dengan sicintahati xde pape program dia akan datang penang jumpa aku.hurmm ye lah aku nak balik pon tiap tiap hari ada test !apakan daya but nasiblah sicintahati nie memahami and dia decide untuk datang sini jumpa aku !okey thanxs sangat !

nak kata dating tak la dating sangat. mean kalau orang dating jalan jalan shopping,lepak lepak tepi pantai, kua masuk panggung wayang kan kan? but aku tak pon. siap cakap dekat sicintahati nie yang motif utama kuar aku nak STUDY ! yakin siot bhai. 

kononnya nak study dekat mcd depan umah nie jer. tapi nak wat camner time aku nak bua amal la orang ramai ann. so terpaksa cari tempat lain.sicintahati ajak g jj. dalam pale otak aku dah set pon, pakat tak study la aku.haha. mana taknya dah terbayang heel 5 inc kat opera plus minus beg beg yg cantik2 bergantung kat stall2 tue. haishhh ~

mood study mula terbang melayang ntah kemana sebab dah penat jalan dengan sicintahati carik tempat sesuai nak study tapi sume penuh ! MCD,KFC,SECRET RECIPE,A&W haishhh sume la !ikutkan hati nak je aku g study dekat kedai kasut STEP tue. *opppsss !haha

dah penat jalan aku pon cam dah hilang mood mines dengan keadaan baby dalam perut menendang nendang (tipu) tanda kelaparan tahap kebulur divide by muka kalau boleh nak masam mencuka !huhh ~ nasib ada sicintahati kat sebelah. disebabkan keadaan aku yag separuh waras so sicintahati dengan yakin ajak aku g KFC skali lagi.Alhamdulillah  sebab ada tempat yg sesuai untuk kami makan and kononnya nak study !

sampai2 je makan sambil on9 Fb.status kalau boleh nak bertukartukar then tag sana sini. haha.tak mature kan kan? aku dengan rajin (olok-olok) bukak latihan account kononnya nak buat lah. after a few minutes , aku tarik lappy and bagi latihan tue kat sicintahati. "kau buatlah, aku nak on9" haha!but mamat tue bukan buat pon. dicontengnya latihan aku tue ada lah ! huhh ~

dah bosan sangat sicintahati ajak berwebcam ! dok merungut dah lama xda pic berdua. so aku pon layan je la. nak tengok? okey jap nak upload !haha

TESTING TESTING 1,2,3..:p

 MINUM SORANG ! KEDEKOTTTTT ~

 MASA DY TENGAH MENGELAMUN LA AKU SUKA SNAP !LALALA..:p

 KEJAM !BUKAN NAK GTAU AKU. HAISHHH~

 2,2 SENGAL !HAHA ~~

 ORANG TENGAH MAKAN PON NAK SNAP.HAISHHH !

OUHHHH..ITU CINCIN !loveyou !:P


okey cukuplah setakat itu pic yang nak diupload !yang lain mereng mereng saja.haha. okey ada satu story lupa nak cita. masa aku ngah muka macam mencuka lapar tak kira sicintahati nie dok gelak gelak sambil buka hp and tunjuk 1 msg yg aku send kat dy malam tue.  dy siap tanya "msg nie ag betul2 nak send kat aku or silap send?" okey damn ! biadap amat kan?memalukan kaum hawa !aku pon tersimpul2 malu (tp tangan dok bagi penampaq syg tak syg gak la kat dy) sambil jawab "silap send lah bongek !" puas hati kau mat? haishhh ~ boleh plak dia tegur "cam tak caya selama kita kawan nie 1st time hg send msg camni" eeeeee..malu la sengal ! bile aku kasar mula la merungut ! bila aku layan baik baik perli perli pulak !buat taktau baru tau !:P

after habis makan makan aku ajak sicintahati pegi pasar malam.dah lama tak jalan jalan g pasar malam kan?huh !hidup terperuk amat !(rindu p.buntar!) after that dia terus antar aku balik and aku just kirim coklat dr langkawi untuk member, dy and my family !

sediyh dihati sape yg tawu (cehhhh) ! tacing bila dapat tawu malam tadi dy g jumpa kakak2 and abg aku kat kedai makan !then siap g jalan kat fun fair ! sangat sangat UNFAIR kan? aku nak join jugak la weyhhhh! eleyhhh konon konon nanti nak pegang ranking pertama la jadik menantu kesayangan? ceyttt ! rezeki kau la sume pamily aku berkenan kat kau ! (dah tu tak reti nak masuk minang? *eyh2 ! haha) aku pon tak penah jalan jalan gn pamily dy ! aku kan pemalu ! haha. kot tak caya pon tak payah nak gelak kuat sangat la kan ! eeee..betul lah aku PEMALU !tak caya?nah tengok nie !seeee aku pemalu kan?:P

okey stop it !kalau biar lama lama aku kat sini kerja memang tak jalan !masih ada assigment yang aku kena siapkan and study ! earghhh wish me luck dear !


mood: hati aku dah melayang ke rumah kg !rindu SANGAT !:(

5 comments:

YANA YONET said...

study la. jgn bercinta je! hehe. comel korg!

lynda said...

yana: haha..biasa la.. kiteorg study memain jerk..lalala..:)

qalisya said...

yana: hehe..ko ngan rahman super duper comel kot..

lyn: ikutkan hati nak je aku g study dekat kedai kasut STEP tue. HAHAHA...SAKAN NYA KAMU...NAK STUDY DALAM KEDAI KASUT NOHHH..:p
NICE PIC..LYKE IT..! <3

aleen aiden said...

hala suweetnye hencek bf datang teman kamoo...hu3

lynda said...

aleen:bukan slalu bole jumpa la dear..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...