Friday, April 15, 2011

macam muka bruno mar?

assalamualaikum selamat malam ! hye blogger. for sure sekarang korang sume take time nak rest. dok blogwalking serata dunia ,then ada yang dok landing on9 fb sambil goyang kaki tengok tv kan? and maybe ada yang dah tido lena diulik mimpi kene patuk ular..(oppps ! haha) betul tak tekaan aku? lalala..

ohh yeah dear !hari nie setelah segala test bagai aku dah tempuhi akhirnya,alhamdulillah aku dah sampai kg halaman ! perghhh rindu siot !huh ~ringan sikit beban aku. eh eh ringan ker?  huhu. sedar tak sedar minggu depan dah start final kot !kalau ikutkan tarikh 30/4 baru habis final and  boleh balik kg !rasa macam lambat lagi. (otak pk nak habis je)

kejadahnya aku merepek panjang lebar citer sal final  la,balik kg bagai!dah lari tajuk giler nie! adeihhh ~ ok,ok berbalik pada title diatas !muka macam bruno mar? sape sape sape? haha ada orang cakap muka sicintahati aku macam bruno mar ! seyes tak tipu! tak caya? ak bukti? okey kejap !!!

seee ! dia cakap muka sicinta hati aku cam bruno mar weyhhh!

eyh jap jap !! bruno mar tue sape? haha ~~aku pon cepat cepat bukak mr google image nak tengok hensem sangat ker bruno mar tue?skali kua, nahhaiiii.. ni dia nie...


okey nie la bruno mar !sape tak kenal sila ngaku !:P



loser giler aku bila dapat tau si brunor mar nie la yg nyanyi lagu 


just the way you are!

gile ahh padahal aku yg dok suka dengar lagu nie.bole tak tau penyanyi dia lak an? ceyyttt !

ok,ok 
sekarang sila bagi tau aku kat mana yg sama dengan sicintahati aku ?
muka?? mata?? hidung?? mulut?? kompius kompius~

 macam budak budak ada la.

tak matured langsung kan?



aku cuba nak kenal pasti kat mana yang sama nya?macam tak de jerk kan? korang nampak persamaan dyorang? ce bagitau siket !







6 comments:

qalisya said...

xsama langsung...!!! :P hahahaha...

lynda said...

hahahha..ok,ok tak sama !:P

nurul syazana said...

bruno mars lah cik adik. button s rosak ke? haha. sama kat kaler kulit je rasanya =p

lynda said...

syaza: haha. button s sangkut .

aq islam said...

scrol ke atas, scroll ke bawah.. fening tang mane yg same tuh?? hehehe

lynda said...

aq islam: haha..tu la pasal.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...