Monday, March 14, 2011

percutian aku

halo halooo..
lama x updated blog an?
cam BZ giler je..huhu
nothing interesting nak story actually !
weekend baru baru nie aku lek kg !
nurul pon ikut aku..
konon nak nikmati hidup kat kg !
(bandar sangat ke doe?haha)
nak bawak dy g jalan-jalan pon cam susah.
mana x nya kan musim hujan.
memang bez la kan terketar2 bawak moto.haha
nak tgk pic?
jap nak upload !huhu
tp xbanyak sangat..

nie la model yang tak berbayar itu.muka nak suci jer..haishhh !
konon konon dia la model yg paling cun kat dunia nie?hoho
sesape yg nak wat bakal isteri bole la try !hantaran 3k je..amcam..ada brannn?
pasangan-separa-bahagia haha..dah sama tinggi annn?lalalala
konon konon pic touching la nie !choiiii! xde mknanya..



tu je pic yg aku rajin nak upload !
internet memang terkedek-kedek .
kakak aku xbayar kot.huhu
pic de banyak la jugak dari xde langsung ann?
ok lah.
tue je yg aku nak share untuk hari nie.
next time lau aku rajin aku updated lagi..huhu

1 comment:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

nice picture...

p/s: OE baru datang sini... salam perkenalan...
(n_n)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...