Sunday, March 6, 2011

jelez bila singgah blog korang

assalamualaikum.
hye reader..hari nie aku muncul lagi updated blog disaat ini.(sepatutnya ada ceramah 8am-5pm tp pg td bgn lewat so TERSKIP ceramah itu huhu) bangun bangun tido terus on lappy !selongkar selongkar FB kejap !ouchhh !nothing interesting.so aku decide nak selongkar blog plak !okey kat sini interesting sikit an..macam macam cerita gempa bumi ,rujuk cerai suma ada..haha..*over..sempat la jugak aku follow beberapa blog yg best..:)

dalam dalam bosan aku g la selongkar blog si keciq kuat potpet neyh..hehe..jangan marah ye dikk..:)
aku kenal dy pon dari blog.then friend kat FB..so cam rapat lah jugak..okey aku suka gak lepak kat blog dy..sweet doe bola baca entry dy gn mr A dy...tak caya?meh tengok blog dy potpet si keciq..:)
ini dy si keciq itu bersama mr A die..dyorg nie sweet giler..xcaya?nah tengok nie sweet an?

next !

blog mr A si keciq nie..haha..aku pon baru jumpa tadi..dy new blogger.cerita pon sama sweet cam aweknya jugak !haissshhh..kemain aww..tak caya?nah tengok luahan lipz rabbit.. g selongkar blog dy cepat !
nie la mr A si keciq tue..:) salah satu entry yg aku suka jalan-jalan

next !

okey mangsa seterusnya aku dah penah mention sal dyorang nie..cerita dyorang memang sweet and bez..aku mulakan dengan si bunga dulu eyh...namanya yana yonet.sape xkenal?sila masukkan muka dalam baju !haishhh blog dy kira femes jugak aww..si yana nie bak kata pakwe nya (si lipas) dy nie jenis yg xnak kalah !xcaya?haha..nanti aku buktikan !dah2 jom selongkar blog yana yonet..
muka nak ayu jer..suci tanpa jerawat !jelez !yana jumpa anak raja


next !

mangsa terakhir untuk hari nie.haha..si lipas.pakwe si yana yonet !blog xnak kalah gn awek dy jugak.yana updated,lipas pon updated !lipas updated,yana pon updated ! haishhh...kemain korang eyh !meh tengok blog si lipas..


muka nak hebat jer..haha..nie entry dy yg membuktikan yana jns yg xnak kalah haha..:)

okey thats all entry aku untuk hari nie.seyes jelez doe dengan korang.sweet giler.dating jalan merata.warghhhh !jelez !huh ~~ kepada mangsa2 keadaan sila jangan marah sebab aku dah tercuri pic2 and banner korang huhu..then kot kot ade terkutuk korang dalam entry nie..jangan marah erkk..heee..:)



next:hoho..dah2 nak study.sok de quiz n test !wish me luck yea !

7 comments:

kecik amirah said...

weee ~ malulah budak ni =='

lynda said...

dik..:hahha.jgn malu2..:)

trigyy said...

hihihi

Cekodok said...

apasal blog i takde.. ngeeee

YANA YONET said...

haha puji lebih2 la you ni. gmbr semua tu yana edit je pun. btw thanks =D

.nuruashia. said...

die puji ikhlas tu yana :)

lynda said...

cekodok:haha..jgn tocing..
yana:my pleasure..:)
nurushia:yea..tau xpe..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...