Saturday, December 18, 2010

sy happy kan?

sy happy kan?
sy tak sedeyh2 dah kan? kan?
tapi nape ai mata sy suke sangat kua?
sy dah larang dy supaya jangan kua
tp sy nak sangat2 kua..
nak wat camne nie?:(
tolong lah sy..huhu

okey sy ada satu masalah yg dipendamkan..
apa?
of cos bagi student macam sy time camni mesti poket kering kan?
betul x korang?
oke pasti tidak bagi korang yg anak orang kaya..
duwet from mak ayah mesti masuk kan?huhu
but aku xlah..
orang biasa sahaja..
mesti tertunggu2 bila la duwet PT nak masuk !

disebabkan aku dihimpit dengan masalah itu,
aku decide xjadi turun kajang 24hb nie..
ada apa?
abg bungsu aku nak bertunang..
act dulu aku lah org pertama yang beria2 sangat nak pegi.
but bila jadi cam nie aku decide xjadi la..
nak tawu nape?
sebab aku masih perlukan duwet untuk benda lain.
benda apa?
ye lah biasa lah pompuan macam aku..
bila nak balik kolej sume nak barang baru..huhu
like hangger and etc..

kalau dulu lain lah..
duwet PT aku banyak lagi..
so sume tuh aku beli sendiri.
but now seyesly aku da xda duwet..

becoz of that la aku xnak pegi..
macam xde kena mengena je kan?
macam nie..
mksud aku..
drpd abg aku habiskan duwet dy pada tambang pg n balik aku
plus dwet bawak aku pegi jalan2
better duwet tuh aku gunakan untuk balik kolej..
paham?
macam putar belit je ayat aku kan?
tp buat2 paham je la ehh..hihi
seyesly hal nie aku xstory kat sume..
biarla dyorang happy kat sana..
nt ada rezeki aku pegi la sana..

dulu aku yang beria2 nak pegi..
siap cakap kat abg aku..
aku g sana jangan lupa bawa g ICT...
slalu tengok pic orang jer..
tp aku belum di beri rezeki lagi nak ke situ...
InsyaAllah nt ada rezeki aku akan sampai kesitu jugak kan?

aku dah bagitau kak aku yang aku tak jadi ikut..
so tak payahlah belikan tiket untuk aku..
memang sedeyh..
but taknak susahkan abg aku..
aku tumpang happy bila korang happy..
nt pegi ICT snap pic banyak2 tao...

thats all !
nyte pembaca bicara hatiku sekalian..
gud nyte..
assalamualaikum..:)

3 comments:

hayatul amira said...

hey akak .
jangan sedih ok .
what we gave we always get back .
remember that .
if akak niat baik camtu .
Allah pasti tolong akak .
be strong girl
hangin there :')

Sepatu Hijau said...

salam

rujuk ni

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/10/jom-buat-linkwithin_29.html

lynda said...

hayatul amira..thanxs dek...:)

sepatu hijau..wslam..orait..btw tq..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...