Friday, December 17, 2010

kata hati lynda

salam..

hyeppp..hye reader sekalian..korang okey?entry aku kali nak story soal
hati aku saat nie..aku berani updated saat nie sebab sekarang en BF aku
sedang busy amat.dia ada kat cameron bcoz cazen dia nak kawen esok and
ahad baru dia balik.ditambah pulak dengan dia tertinggal laptop.so,
aku akan selalu update blog supaya bila dia balik nanti dia tak perasan
dengan entry nie..haha..bukan apa takut nanti dia touching lebey2..
 
korang da sedia ke nak baca?mood sedeyh ok..kalau korang tak berkenan nak
baca pleazz kua dari halaman ini dengan segera..aku takut kang korang
meluat dengan aku pulak..huhu

okey bagi fellow aku yang sudi baca bicara hatiku nie,aku just nak luahkan
kat sini yang saat nie aku sedeyh sangat..kenapa?

1.tak dapat jumpa dia.
even kitaorang dekat nak tapi payah sangat nak jumpa..lain lah dulu.aku
kat penang and dia kat jitra.payah nak jumpa kan?but sekarang aku cuti
sem and balik P.Buntar dan dia pulak praktikal kat TM Point P.Buntar..
dekat kan?but seyesli kami jarang jumpa..sobsobsob~~

2.dia xda masa aku sedeyh.
aku selalu nanges sorang2.bila mmber aku nanges sbb lelaki aku marah,
but act aku sendiri pon selalu nanges sebab lelaki.korang marah x?huhu..
kadang2 dia dapat hidu saat aku sedeyh..but kadang2 dia xda disisi aku time tuh..:(

3.bila masa msg!
okey yang ni aku tau memang tak patut kalau aku slahkan dy.dy kan dah keje..
so busy amat2 lah kan??kekadang bole kira bapa msg dalam sehari..huhu..sory awak..sy banyak songeh kan?:(

4.hujung minggu.
okey sebenarnya waktu yang panjang utk dating ialah hujung minggu sbb
time tuh dy cuti.but buat masa nie masih belum ada hujung minggu dy buat aku.
kenapa?hujung minggu dia bersama cazen2 dia..ok,tak nak kata apa2 dah !
sy diam ok..*kunk kata jelez xbertempat..:(

5.layan perasaan.
mcm sekarang time hujan ditambah pulak dengan dia yg busy amat so seyesly aku bosan.
time macam nie mulalah aku nak pk bukan2..and ai mata aku pon suka gak nak enterframe
tanpa segan silu..ingat ai mata aku ni cam ai paip ke haaa?dah2..kunk habis kunk jadik cam kasim selamat tuh !nak kamu camtuh lynda??huhu

6.malam2 sy sesorang.
sy sedeyh,sy sunyi sangat.sekarang nie sy memang payah nak tido awal.slalunya tido around 2 or 3 am..so slalunya time tuh sy sesoranglah..huhu..si dia of cos da tido..esok nak keje kan?time tuh jugak aku gunakanbuang ai mata yang dah simpan lama2..takot nanti basi..haha..

7.da xnak pegang hp.
like now ! rasa macam xde maknanya pegang hp !know y?bcoz dy bz so xde masa nak send msg kat sy..so kengkawan yg ada send msg tuh sory xreply.ingatkan dah xde orang nak lyn aku..huhu

8.kurang kasih sayang?
rasa tuh datang kekadang jer..im sorry dear..kadang2 sy rasa macam......
dah la..abaikan jer...sy cuba untuk happy hapykan diri niyh..

9.xde kesempatan nak luahkan apa yang terpendam kat hati..
nak tawu napa?like now la..bila sy nak luahkan dy xda..bila dy tanya,ouh..xde apa..kenapa camtuh?sebab sy masih belum sedia la..dalam hati dah jerit macam2 nak story..tp mulut macam kena jahit..hurmm...

10.diri dah tak diperlukan..
betul ker apa yg sy rasa nie awk?dah lama sy pendam sume nie..sy rasa awak dan mereka macam dah perlukan sy.macam dah abaikan sy..seyesly kalau sy xde masalah **** dah lama sy lari balik penang. time tuh sy harap sangat awak dan mereka xpayah cari sy dah ehh..bia la sy bawak diri sy..sy ada sini xda sala pedulikan sy..tu ke yg awak dan
mereka nak? tu ke awak?:(

maaf sangat kalau sy keterlaluan..sy cuma nak luahkan apa yang terbuku dihati sy..
sy sedeyh sangat ! sangat sangat..muka sy happy?hati sy?tiap2 hari hati sy nanges..
tiap2 hari hati sy sakit ! sape tawu?:(

3 comments:

teema chan said...

mood swing ke ? relex k ....

btw , memang best lah care nak hindar bf bace entry sedeh2 ni , haha .

lynda said...

yeahh..i love the way u lie..:)

syahmi said...

ermm..xpnah miss read ur entry..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...