Tuesday, December 28, 2010

holiday (part 1)

salam fellow !
hehe.. 
updated ! updated ! updated !
itulah kerja aku bila bosan
xde sapa nak layan
nasib ada korang kan?:)

okey mood aku saat nie
"pretending to be happy"
kali nie aku nak citer about my holiday !
ada yg suka and yg lara..huhu

1st day aku g dengan kak2 aku,ank mksu aku and aku..
kami g naek bas jer..
tawu,en BF siap dtg kat stesen bas.
konon2 nak antar sy lah ! haha
btw thanxs ! sy hargai awak.

dalam bas seyes sejuk ya Amat.
sweter x bawak.
tawu sy selimut dengan apa?
hoho..guna beg jer..
xdapat bayang?haha
pandai2 la nak hidup.
kaki dok kebas jer ! haishhhh !
xbole tido..
so asyik makan and makan jer..

sampai bukit jalil tunggu komuter..
1st time kot dalam hidup aku..
naek sampai ke bandar tasik selatan.
then tukar lain.
dalam dok tunggu terserempak sumone..
sape?
huhu..kakak en BF..
tp xsempat tegur sebab takut salah orang + en BF pon gtau tuh kakak dy disaat ktm da smpai.
orang seyes ramai..
macam sardin tin!
sangat9 tak suka macam nie ! hishhhh !

sampai serdang en BF my sys amek..
kitaorang g the mines..
sampai2 g makan kat the chicken rice shop..
seyes lapar teruk !

muka2 lapar teruk kan? haha

after makan g jalan2...
ada la snap2 jugak..
nak tengok?
haha

saja2 posing menambah koleksi gambar..haha

nie kakak aku wif ank maksu aku
posing dulu sementara tunggu kak aku masuk subway..*xsedap sangat pon haha.

sempat lagi posing.. haha ~~

thats all...
after that seyes penat siot..
and kami pon balik kat umah my abang
kat sungai ramal dalam kajang..weee..
nak tawu holiday seterusnya?
tunggu next entry ..:)

1 comment:

syira aka sepatu hijau said...

salam


comel background kat belakang tu :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...