Thursday, October 20, 2011

jika dia kekasihku



wah wah tajuk kemain lagi kan? "jika dia kekasihku" >< .#cis ! xde lah.kali nie aku ringan tulang nak join segmen pendamba mawar . rajin kan? ^_^ jom la join ~ you ouls just pilih sesiapa sahaja termasuklah artis ke,kengkawan ke,pengetua sekolah ke,pak guard ke,pendek kata sumone special lah yang berangan dia boypren korang !tp bukan boypren betul tau.ini hanya anganangan mat jenin je.hhihi :)






okey ingin di ingatkan bahawasanya segmen ini ala ala fake love okey ! again FAKE LOVE. bukan pasal TRUE LOVE tau ! yang pasal true love simpan dalam hati,kunci rapatrapat okeh !kang hilang plak.hihi ^_^


sape FAKE LOVE pilihan lynda?  jeng !jeng ! jeng ! ><


-
-
-
-
-
-
-
-




sudah tentu lah putera idaman hati dari dahulu hingga kini AARON AZIZ! da only one hero malaya yg i naek giler sangat neyh !tengok muka pon dah cair camne nie? *bini aaron baca mati aku.tak pasal2 aaron kena tido lua.hihi ^_^


kenapa pilih AARON AZIZ ?



  • xtau lah bro. i rasa macam..err..macam suka lah kat dia. ok tak alasan macam tuh? =P
  • setiap kali i tengok dia belakon i rasa macam "kalaulah dia boypren aku" ^_^
  • i tak tau lah. i tengok aaron nie cool habis. nampak penyayang. caring,loving sume ada kat dia.
  • even dia belakon cite yg watak jahat pon i tetap pandang dia nie cool,baik. *haha over kan ?=p
  • i wish my TRUE LOVE like him ! ouh..not totally like him lah !you know wat i mean kan? takkan nak totally like him.bek kawen terus je gn dia.haha
  • i just suka cara dia amek berat , cara dia memujuk , cara dia menyayangi. everything lah !
  • pendek kata ILOVEYOU lah AARON AZIZ !
weeee..peminat AARON AZIZ sila jangan marah yea ! saya hanya manusia biasa like you ouls jugak yaww ! minat jer. xde niat nak lebihlebih.hihi percaya lah ! ^_^

siap !

okey pendamba mawar boleh terima tak entry nie ??? :)

p/s:sory bahasa diri berterabur. jap i,saya,aku.kita kan 1malaysia.*errr ada kena mengena ke? hikhik =P








6 comments:

Pendamba Mawar said...

mekasih..waw aaron aziz.. kacak2

atiqa aris said...

hamboi aaron aziz.hehe ramai gle suke die ek:)

kim heeruul said...

aaron aziz ghupe nye..
ingtkan gua..ahha

fidah adie said...

haha...aaron aziz jugak pilihan ek..

cik Atiera said...

aaron aziz romantik dlm nora elena!

jom baca Aien punya cerita pulak..
http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/jika-dia-kekasihku.html

BiQa HatmiN said...

yang ni best....hahahha.... aaron tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...