Sunday, October 30, 2011

I'm Tagged !

assalamualaikum ! hye reader.

hari nak buat entry pasal i'm tagged ! wee..aku telah di tag oleh kakak manis CIK AZIZAH. okey tanpa membuang masa mari kita lihat syarat2nya terlebih dahulu. =)


1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.


11 things about me

1. seorang student uitm pulau pinang.diploma in foodservice management.
2.anak bongsu yang selalu berharap tidak akan dapat adik.NEVER !
3.kuat nanges !#ahhh pompuan kan !:)
4.boleh hidup tanpa TV tapi mungkin tidak jika tanpa LAPTOP. #over gitu.=P
5.kuat cemburu.tak kira dengan pamily ataupon boypren !
6.bila marah,aku akan diam bagi mengelakkan bahasabahasa yang tak sepatutnya.
7.mudah mesra dengan orang yang satu kepala dengan aku.#selalunya aku akan biarkan org tu mula dulu sebab ye la kita taktau kan org tu perangai macam mana.main sergah je kang tak pasal2 kene maki.
8.suka makan KFC / mekdi.
9.bercitacita untuk mempunyai DSLR milik sendiri.#insyaAllah.doakan yea !=)
10.masih tido dengan mr busuk !#errr bantal busuk aku lah !
11.sangat sukakan budak2 ! =)


11 questions from cik azizah

1. Ada kekasih tak?

  • errrr ade je x eyh?haha. ADE !=)
2. Dah berapa lama dengan dia?
  • alhamdulillah dah 2 tahun lebih !:)
3. Apa pendapat anda tentang cinta monyet?
  • haishhh cinta monyet eyh?errr..monyet sekarang dah pandai bercinta !advance !hikhik.
4. Rasa rasanya cinta monyet ni kekal tak? kenapa?
  • depends on monyet tu sendiri lah sys ! kalau dia pandai jaga hubungan tu,insyaAllah kekal sampai ke akhir hayat. kalau dah jodoh xkemana.
5. Target kahwin umur berapa?
  • niat hati umur 25/26. tapi tengoklah macam mana kan. ada rezeki lebih boleh la kawen.weeeee :)
6. Tema wedding korang colour ape? kenapa?
  • maybe purple or silver. kenapa? becoz we love it !=)
nah !simple but semart kan?:)

7.Selalu apa yang patut bagi untuk hantaran lelaki?
  • sirih ! kompom. tak caye sudah !hahahaha.
8.Untuk hantaran kepada perempuan apa pula?
  • alah.hantaran paling simple cukuplah sekadar rumah banglo 2 tingkat.tak pon mini cooper sebijik !haha
9. Katering vs Gotong Royong mane lebih mudah di uruskan? Kenapa?
  • opkos la gotongroyong.lagilagi dok kampung nie.best tau.petang2 pengantin kene basuh periuk !boleh mengeratkan silaturahim.
10. Bajet keseluruhan majlis perkahwinan korang berapa nanti?
  • ahhh bab bajet tak tau lagi lah kan.mana taknya account aku tak pernah balance !ahaha
11. Akhir sekali berapa hantaran korang mintak daripada lelaki. jawab!soalan cepu mas.
  • tak kesah pon berapa.yang penting ikhlas ! weeee..:)

dah jawab dah sys !

okey nie 11 questions from me !

1.bilakah anda memulakan hidup sebagai seorang blogger?
2.mengapakah anda ingin melibatkan diri dengan dunia blog?
3.siapakah yang mendorong anda untuk blogging?
4.warna apakah yang menjadi tema pada blog anda?
5.adakah anda memasang iklan di blog anda?
6.blog siapakah yang anda follow disaat pertama kali anda bergelar blogger?
7.seramai manakah follower blog anda?
8.pernahkah anda mendapat komen begini "i follow u,follow me back" ?apakah tindakan anda?
9.apakah perasaan anda bila membuka blog yang mempunyai music?
10.adakah disetiap entry anda mendapat sambutan?komen yang banyak?apakah perasaan anda?
11.siapakah blogger pilihan hati anda? dan mengapa?

SIAP !

okey nak tag..


DONE !


p/s:jom join. mengeratkan lagi silaturrahim antara blogger !:)


8 comments:

Cik Azizah said...

sempoi punya jawapan! terbaik lah yunk! cantiknya pelaminan tu !nak jugakkkkkkkkkkk!

lynda said...

@ Cik Azizah :cantik kan sys !hihi

Pendamba Mawar said...

tengok la pagi2 nanti su jawab

Cik Diana said...

ngee.. uitm penang kee? adeh.. dekat jee.. jOm jumpe esOk kt sunway.. ekekeke..

thanks tag.. nnty diana jwb.. ;)

kim heeruul said...

penat la jawab soalan nie..hik hik hik..

AIN SYAFIQA AZMI said...

auww kene tag! hehe thankyouu..insyaAllah ain jwb nanti ye..tQ tag =)

Nasuha Suhada said...

ouh! kena tag. nanti free Haa post entri ni k? Thanks lynda! :)

kim heeruul said...

gua dah jawab soalan2 lu cikgu lyn..^^

http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/11/exam-blogger-soalan-subjektif-paper-2.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...