Thursday, October 27, 2011

bergelar blogger semula setelah di delete oleh uncle google


rabu ,kirakira jam 11 malam dan keatas di saat aku sedang asyik ingin membalas komenkomen blogger ,tetiba sesuatu yg buruk berlaku. apakah ia?

nampak tak?nampak tak? hah xnampak? nah aku bagi lagi satu.

kedebukkk ! *saun effect itu penting yea kawan2 ^_^

hah amacam?nampak tak?kalau x klik je la kat gambar.bagi mendapatkan tubesaran yang memuaskan yea !:)

nampak tak? tetiba belog aku hilang. baru bersemangat nak updated new entry tetiba jadi macam nie. #perghhhh gua frustt habis bhai. ;(  kuciwa tahap nak bunuh diri. sobsob.

bila aku post dekat sahabat blogger tanya blogger lain ramai yang bantu. #tak sempat nak PS ^_^. aku dah cuba buat macam dyorang suruh but still tak boleh. kenapa? kenapa uncle google begitu kejam dengan aku? kenapa dia delete belog aku? cissss !biadap kau yea! #aku sedeyh amat weyh !terus masuk tido dengan hati yang hampa.=.=

terima kasih kawan !=)

and terima kasih bebanyak to cik pjaz yg amek berat ! weee..terharu. lap u lah ! :))


p/s:kembali dengan dunia blogging itu fun !=)


15 comments:

Phat said...

camne dpt balik?

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

nseb bek leh bkk alek..kalo x confirm sebulan berhingus hihihi

lynda said...

@ Phat :ntah la dear.buka2 dah ade.

lynda said...

@ Ateyhasahaje a.k.a NURUL :haha tau xpe.kira nak nagis saje. hikhik

Cik Azizah said...

dulu akak punya pon jadi cmni..gelebah tol akak. 5jam pulak tu!eee sengal blogger.com ni.

lynda said...

@ Cik Azizah :tau xpe sys !geram pon ade.

MiZ Rayy said...

sy pon jd gitu gak. bru post entry bru, skali blog sy ilang. taip url blog, xjmpa, rpa2nya mslh google account, kna renew sbb dh bnyk thn.. pelik2 je..

Pendamba Mawar said...

macam2 la lynda ni

lynda said...

@ MiZ Rayy :huhu kan. time tu dah mengelabah.

lynda said...

@ Pendamba Mawar : hihi betul la.

lynda said...

kan

RinsyaRyc said...

--->takut kena jugak.. haritu kena, tapi seb baek dia ok balik bila orang sign in baru..

RinsyaRyc said...

--->takut kena jugak.. haritu kena, tapi seb baek dia ok balik bila orang sign in baru..

AL-AFIQ said...

ni kalo x dapat balik mahu menangis sebulan ni.hee

onie said...

onie penah kena gak,tapi esoknya ada balik..google ni suka mainkan perasaan kita kan,haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...