Sunday, June 12, 2011

"contest saya suka makan dekat BLABLABLA"


assalamualaikum. hello people. today lynda ingat nak buat contest buat korang !simple contest only syg. hope korang sudi join. tak susah. just buat satu entry jer. kang dapat hadiah. haaaa..senang kan? so ape lagi.jom la join.ajak kawan2 yg lain jugak !heeeeeeeeeee~

disebabkan aku nie student foodservice and sangat suka makan so aku nak buat contest pasal tempat paling syiok nak g makan. nak tawu gak pendapat dari korang kat mane kedai makan best.fast food ke,ape ke. xkesah !

syarat-syarat contest :

1.follow lah blog lynda ,senang untuk mengetahui pemenang nanti.

2.klik like kat page :: bicara hatiku lynda ::

3.Buat satu entry khas berserta link and letak banner "contest  saya suka makan dekat BLABLABLA" dlm entry tersebut.


4.upload pic korang ngah makan dekat kedai makan peberet korang and then korang cerita la sedikit sebanyak pasal that photo.sedap ke?servis ok ke? lagi cantik kalo korang edit ! xkesah la pic dengan pakwe/makwe/family/kawan yg penting pic tu dekat tempat makan yg korang suka tu .ok?

5.tag 3 org kawan lain untuk join.make sure die tawu korang tag !

thats all babeh ! senang je kan?
 
tarikh tutup tepat jam 11.59 pm 2/7/2011 .

hadiah?

2 org pemenang akan dipilih dan akan mendapat topup digi/maxis/celcom & banner dari bro Asim


if korang join jangan lupa tinggalkan link di ruang komen okeyh ! nanti lynda g terjah blog korang !
:))

tapak kaki lynda : hope contest nie dapat sambutan !:))



7 comments:

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

hehe. saya org first join ;)

http://pinkydorky.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-makan-dekat-blablabla.html

cik pady said...
This comment has been removed by the author.
lanvaldear90 said...

haihai

sy j0in..

http://lanvaldear1990.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-makan-dekat-blablabla.html

aremieroul said...

http://aremieroul.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-makan-dekat-blablabla.html

SAYA orang kedua join..^^

aremieroul said...

http://aremieroul.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-makan-dekat-blablabla.html

saya join..^^

cik pady said...

jom cari2 makan kat kelantan

http://missyamyam.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-makan-dekat-bla-bla.html

Cda CdOot said...

Sayee join !! hehehehe

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-makan-dekat-blablabla.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...