Friday, May 27, 2011

orang lain paking barang sebab nak g makan angin tp aku??

hoho sadis wokkk !patutnya cuti indahku ada lagi sebulan !kalau kerja paling kurang dapat lah 400++ ke kan?sempat lah aku jalan jalan makan angin tengok wayang bersantai di tepi pantai ke? apakan daya semua itu hanya angan angan mat jenin sahaja . UiTM dah tetapkan student diploma harus mulakan semester on 30th may ! sepatutnya mesti mula around 4 july ke kan kan?=(

pagi2 bangun dah kemas2 baju bagai.kemas ker? eh eh belum lagi.tu ada selungguk atas tilam.nak tolong? pelisss !seyes i malas sangat da neyh !bukan pe actually masih berat hati nak lek penang.belum puas cuti lah ! herhhhh !belum balik lagi but dah plan cam nak lek sini jumaat minggu depan !penang dekat je kan?HAHA..~

azam nex sem nak DEKAN !akan ku berusaha untuk tersenarai dalan DEAN LIST !sahabat blogger yg disayang,tersayang dan menyayangi !pelisss doakan sy yea.kalau tengok sy selalu on9 ,marah sy.HAHA~ updated blog?bila ada masa opkos sy akan updated !ade ker yg sudi baca? sobsob ~


eh eh rasa macam nak buat contest bila follower dah 500++ tp ade ker yg sudi join haa? agakagak korang nak join tak?hadiah biarlah rahsia dulu ea.cuma nak tawu ade ke yg sudi join ?nak buat contest ape eyh?kasi cadangan sikit !=)


thanxs for reading dear !=)


tapak kaki lynda : sedeyh sebab masa balik sini dy xde,nak balik sana pon dy xda !hurmmm ~=(

info menarik !bole la right klik ea dear ~

1.hantu kak limah balik rumah 2 dah kluar?

2.jozan bakal menang maharajalawak? 

=))


4 comments:

teema chan said...

ohh mst ade punye yang join kalau buat contest , btw nasib kita same la , ai pon student uitm jugak T_T

HonEyBuNNy said...

hehe...

jangan malas2...cepattt g packing barng..hehe..

kalau bab2 contest..ramai ja yg join..ngeh3

zaly said...

Buat.... buat....buat ....buat....contest tu..

Naddia said...

owh..nk dapat DL itu amat mudah sbnarnye..hehe. gudluck
hukuman paling afdal buat si penyimbah asid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...