Sunday, May 8, 2011

layan video najwa latif

petang petang nie sangat bosan bila dok umah je. nak tengok tv xde cita menarik.nak jumpa si die?esok je la. so disebabkan broadband aku nie sangat2 baek hati dan berjasa dengan kepantasannya membuka ruang buat aku melayan u tube !                                                              


pergh suara sedap seyh.pandai cover lagu !peminat ramai suka bakat yg dia ada lau xcaye ce korang tengok kat fb die. bape banyak wall post peminat dy antar dok puji suara dia sedap. aku cukup suka dengar bila dia cover lagu omputeh. layan seyh !=))

cover lagu grenade !

cover lagu speak now !

ada banyak lagi lagu yang dia cover kalo korang nak tengok carik je kat u tube oke..bukan kata suara je sedap. najwa nie muka pon lawa weyh. jap nak curik pic die.hehe




comel dan berbakat budak nie kan?hehe..okey lah korang jom layan video dia..:))

daaa..thenxs 4 reading my entry dear !

tapak kaki lynda : i like ur voice dear najwa !:)


3 comments:

Love hurt aeNnn said...

suka gila dye pnye voice. :)

Peqaxlol ;DD said...

besz ah sore diee. hahaha

kim heeruul said...

dia kaya boleh la la rakam pastu promote..^^

suara dia pon sedap gak..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...