Monday, May 2, 2011

jalan jalan makan secret recipe



dah memang menjadi adat istiadat si budak lynda nie bila balik memang tak lekat dekat umah ! mesti akan keluar even tengok parit buntar yang belok kiri belok kanan dok jumpak tempat yang sama jugak ! haha..

bangun bangun tido my cazen dah datang ajak kua. kau gilo ke apo? den baru bangun tido ha.. plan punya plan ingat nak g pacific ! tapi jam pon dah kol bape ann so kami g pb jer. jalan jalan masuk kedai tue, masuk kedai nie. 

dah habis dia membeli belah mengalahkan orang pompuan bila shopping tue. tensyen den nunggu ! ceytttt.. kire nak barang brand brand jer. milih lamo bona ha..

disebabkan kesetiaan den nie nunggu dio, dengan baik hati jiwa raga dio ajak den g makan secret recipe ! yeahhhhhaaa ingat kat parit buntar tak de secret recipe ke haaa? so kami pon g la merempit kearah secret recipe..=)

agak agak yang mano pilihan awok? ce teke ce teke? haha~


yeahhh..choclate indulgence pilihan beta..sedep weyhhh..:P

and !

tiramisu pilihan cazen den ! tp dok hentam jugak kek den ! haha

bez weyhh dapat rempit , rasa macam nak pegi dari utara ke selatan , dari timur ke barat. HAHA. bez kot dapat rempit takk hengat dunia..:P

esok giliran kengkawan tersayang pulak ! kita hangout sesama eyhhh...tak saba doe nak jumpa korang ! RINDU !=)

8 comments:

balecan said...

lapaq la pulaq..rumah aku lintas parit sampai la sini..ghahaha

lynda said...

bale: hahhahah..wat lambat !jom esok kita serbu kfc pulak !:P

YANA YONET said...

sedapnyeeeee! terliur tau =')

lynda said...

yana:ape lagi cepat ajak pamily makan secret recipe pulak. hehe

M a s A z i m a H said...

lapaaaaaaaaaaaaaaaaanye :'(

lynda said...

mas: huhuhu..meh makan..)

dylisya said...

kak lynda dari parit buntarr ke???

lynda said...

dylisya: yuppp...kak lynda memang dok pb. nape?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...