Tuesday, May 10, 2011

cara baru kejut aku bangun tido

seyes tak tipu penghuni dalam umah nie bila bangun pagi of cos aku orang terakhir bangun !sebab aku orang yang terakhir tido waktu malam !huhu. memang macam nie eyh ragam anak bongsu? ahhh.. dusta sume tue !:P

tiap tiap pagi mak kejut bangun tido,kak kejut bangun tido.tp cam takde effect je. si keciq datang kejut "acu?banun !"*suara budak2 la. tunjuk muka sengeh kejap then sambong tido balik.hehe. syokk oo layan mimpi !:P

pagi tadi si adi call. konon nak ngorat bagai la? choa aku save la no baru ko ! haha.kan free kene gelak berdekah dekah ngan aku! apesal terputus? krdit ko habis eyh? padan muka !rindu aku la tu.lalala ~habis segar mata aku. dah xbole nak layan mimpi syok tue !

weyh lain kali tiap tiap pagi pekena aku eyh. sure aku senang bangun punya. xde la dyorang susa susa antar breakfast aku dalam bilik. bia aku yg carik sendiri kat dapo. ouhhh heaven gile dok umah musim cuti !heeeeeeeeee




korang ada cara lain nak kejut lynda nie bangun tido? kalau ada sila buat kertas kerja dan usulkan pada saya okey !heeeee..thanxs coz sudi baca this entry !:)


tapak kaki lynda : ko xnak app aku pune request malam td ann? aku dah mimpi lah weyh ! sadis uhhh.. :(



3 comments:

F A I Z said...

kena col bru bgun?ish

tiefazatie said...

bese la tue..dh cuti kan2..hihi

MiZ Rayy said...

waahh.. nak kena buat kertas kerja jugak ke? hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...