Wednesday, May 4, 2011

a big surprise

3/5/2011 | tuesday | KFC

hari yang dinantikan oleh aku
sebab?
konon konon gathering dengan member2 giat !
tp hampeh 2,3, kerat jer yang datang.huh ~
tp xpe la yang lain ada hal.
weekend jumpa lagi okey dear sekalian?=)

apa yg surprise nyerr?
ntah la tetiba ada orang datang bawak kek bagai !
orang datang nak makan kfc lah ! bukan kek !lalala

okey act aku still makan hati dengan dia sebab &^%*%((^%
haha paham tak? abaikan..:P
so bila dah sakit hati tahap *&^$$^ (maaf skrg aku makin suka bahasa signal. heeee)
takde maknannya aku nak layan dia.
dia msg aku xreply
dy call aku silentkan je phone.
jumpa? memang lg xnak la kan !

ntah camne si dia dengan mmber aku nie berpakat nak kenakan aku !
aku dah pesan yg aku xnak jumpa dy
tetiba je datang bawak kek mintak maaf bagai !
"kau saje ann nak buat aku rasa serba salah?"

dia:surprise ! sy mintak maaf.

aku: diam seribu bahasa.

5 minit kemudian

dia:macam tak suka je?

aku:diam dua ribu bahasa

keadaan kawasan sekeliling jadik diam.si kawan aku niyh dah send msg bertubi tubi kat aku suh cakap dengan dy. tapi aku still mengeras hati !aku memang aku ego so whatttt? sampai lah minit yg ke hampir stgh jam , dy terus bangun and blah ! aku terkedu! yg kawan aku dah suh aku ligan dia ! nak buat apa? hurmmm.. aku pon g la turun and tgk2 dy p kat kaunter kfc tu jer ! aku naek g kat kawan aku sambil gelak gelak and said "hampa ingat ni drama melayu ke hapa ha? dy p kat kaunter lah !" so aku terus g toilet jap ! kua je dari toilet tgk dy xde lagi kat meja tue ! then kawan aku gtau ,

kawan: mi dah nak balik . dy xkan balik kalau hg yg p pujuk dy !

aku:weyh ngade gile ! xnak ahh aku.

kawan:weyh g jela.cian dy !mesti dy terasa dengan ag

aku:dengan muka xbersalah berlalu pergi ~

aku pon dengan nak gelak tak gelak turun bawah konon konon nak pujuk dy ! aku berdiri kat kerusi dy dok tuh !dy wat donno weyh? ceyttttt !sabar je la. aku g duduk kat kerusi depan dy ! huh tarik nafas ~ and tanya

aku:nak balik arr nie? *dengan nada slumber, sory tak reti pujuk !*

dia:hurmmm..*muka kerek nak mati.*

suasana :diam jerk ! aku tengok kau , kau tengok aku

dia:xnak ajak naek atas ke? *haaaaa tau pon ngalah..:P*

aku:hurmm jom arhhh.."slumber jer bangun kalut nak naek *

dia:still duduk kat situ .

aku:ishhhhh mengada !! *marah sambil tarik tangan orang tua tu ajak naek !*

sampai kat atas kitaorang pon act macam biasa ! malu weyhhhh ! dah la ada kengkawan laen. free je aku kena bahan bagai ! siot je korang kann ? habis makan KFC dyorang suh aku potong kek ! okey yang nie aku tak suka ! tangan aku memang tak pandai cover. mengeletaq habaq hg ! haishhhh ~

nah nie gambaq tak seberapa.huhu ~

nah hambekkk !nie kek dy bagi sempena INI and sebab nak mintak maaf..thanxs .:P

muka tak tau mintak nanges or mintak maki? haha

konon nak potong tp tangan gile mengeletaq !

 kejadahnyer weyh?haha

damn !bile nak potong weyh ?td kau majuk sangat ! nie dah nampak camera kau sebok posing ! haha~

 taknak sweet kan? ceyttttt.. haha...:P

nahhh hambek untuk kau !mulut xnak diam kutuk aku ! huh ~

lapar yer bang? haha..nie salah sorang member aku. nazrin namanya !

 ceytttt ein !perosak gambaq dengan botol sos itu !haha

love this moment babe !=)

a big LOVE for both of u !<3

okey thats all ! thank you..:P

hurmmm korag tawu x malam tu after solat bagai aku call la dia. konon konon nak say thanxs and sory bagai la ! tapi hampeh !u know why?okey yang nie aku mengaku. seyesly aku cukup payah nak mintak maaf kat dy , cukup payah nak say "ILOVEYOU" kat dia,cukup payah nak say "IMISSYOU" kat dy ! okey dalam msg and blog memang pernah but melalui mulut and suara aku? xde maknanya.haha ~aku rasa cam ntah la. lidah kelu untuk berkata kata ! but doesn't mean aku tak sayang dia okey? sayang tak semestinya diungkapkan melalui kata kata kan? wat pe kalau hari hari cakap sayang tapi tetap curang?? okey aku habiskan masa 10 minit gayut semata mata nak cakap thanxs ! seyes tak tipu. sempat la dy tanya aku macam macam !

aku:nak cakap somthing nie *sambil tarik nafas

dia:cakap la

amek masa lagi,diam kejap ~~~~

aku:thanxs *sambil buat loudspeaker letak hp jauh jauh and tutup telinga !

aku:(*^%&())&%%I *damn ! xsempat cakap habis btry hp dy dah teroff ! hahahah

seyes tak tipu sampai tahap tue aku nak say thanxs ! sory ahhh weyhhh. tp tak bermakna aku say thanxs melalui msg tu tak ikhlas oke !tunggu la nanti kawen aku cakap leklok aww. hahahaha.. aku pujuk kau bebaik !insyaAllah tu pon kalau de jodoh kite ! haha


okeylah reader tersayang !thanxs for reading my entry!)





12 comments:

Farah Nordin said...

Awat suwitt sgt, semoga berkekalan tau. Pandai bf minta maaf :)

nurul syazana said...

tak sangka adik aku camni. haha but anyway i like u both ! =)

lynda said...

farah: haha..tu la..erm thanxs !=)

along:haha.tau xpe. 1st time kot dy wat camni ! thanxs !=)

Mrs.Yie said...

JANGAN GADUH2 LAGI YE..BERBAIK LA SENTIASA..INSYAALLAH ADA JODOH TU..HEHE :)

cikcomot said...

sweet nye..

kek sorry tuu.. hahah.. tak penah dapat lagi..

:D

lynda said...

mrs yie:ye la..insyaAllah ade jodoh tak kemana.huhu

cikcomot:hehe..spe lg cube majuk gn cik bf..=)

Miss dorayAki said...

how sweet! ingatkn xmaafkn td. acecee pmpuan majok bese la. laki2 kne pham. ^^,

Love hurt aeNnn said...

lynda , sweet nye bf kamu.. suke sesangat.. :)

hope korang kekal..

lynda said...

miss dorayaki:hehe..of cos la maafkan. terharu kowt !hehe..=)

aenn:yeahhh..kekadang dy giler jugak.heee..thanxs.=)

qalisya said...

baekk nya awk..snggup maaf kan si bf kan..:P

lynda said...

qalisya: tu la kan. baek kan sy? bukan macam dia. dah orang merajun dy pon sebok2 nak join. dah tu mintak pujuk kan? tak malu betul !:P

Anonymous said...

EAH ..!!
sweetenernye ..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...