Wednesday, April 27, 2011

family day dekat dino trek !

weekend baru baru nie keluar jejalan dengan dia. *bilagaduhtukarnama* jejalan around da world la konon !*tipu* huh ~

takde la setakat pegi jj jer pon. takkan nak kecoh an? si dia ajak masuk dino trek ! ntah pe jenis dinasor ada dalam tu aku pon tak tau. nak jaga hati punya pasal aku pon ikut je la. masuk dalam tue pon ada tiket doe~



antara dinasor yang ada. ~ haha


 testing testing~mak dinasor datang, haha


dalam syok syok bergambar datang la sorang bro dgn sys nie ! ajak join pertandingan buat jus !barang sume dyorang sediakan.just join and dapat hadiah jer. ikutkan aku memang taknak !malu doe. dah la nama pon family day !bile taun aku dengan dy dah jadik family an? huhu

 nak jaga hati dy punya pasal aku pon join je la. malu doe kena pakai apron bagai. huhu

 ada ciri wanita melayu terakhir tak?haha~

ntah jus apa yang aku buat entah la ~

dia tukan blendder ! haha.gile kami jer pasangan couple.seyes malu.

 masa untuk present khasiat jus !nasib aku baru pas habis paper nutrition.tawu la sikitsikit.

 ntah apa yang dy tipu kat juri ntah la. haha

mix cocktail ~

sementara nak umumkan pemenang kami pon jalan jalan jap bergambar !then abg tue dah panggil sebab nak umumkan pemenang ! dimulakan dengan saguhati ! nama group kitaorang tak tersenarai pon. mean tercalon dalam top 3 la kan?haha

 ntah memang rezeki kot kami dapat no 3 ~ HAHA

 hadiah sume untuk bebudak. huhu

 kemain mahal. nak bagi sape je?simpan untuk bakal anak aku jela. then cakap "nie hadiah umi dapat dengan **** masa muda muda dulu* haha POYO !

 JUST FOR YOU !~
dapat makan ais cream duduk bersepah !tak sopan langsung !


mood:hidup ada suka,ada duka..


3 comments:

saidatul noor farhana said...

tmpt ni dkt mne eh???

zatil said...

amboi bestnye. hehe.jeles T_______T

dear,i need your help. please kindly check my blog, girlblogandmystory.blogspot.com and gimme your vote.

bukan paksa. :P eheehe.tq,keep in touch

lynda said...

farhana: kat jusco perda.=)

zatil: haha..yup. sangat best dear.=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...