Thursday, April 21, 2011

tension exam edit banner abang :)

assalamualaikum. holla hye people. nak updated blog usang nie lagik. wahh hati senang lenang macam dah habis final je kan? padahal baru habis 2 paper. tu pon 2,2 macam hampeh !okey malas pk pasal tue sebab aku sakit hati sangat ! kejadahnya yg aku focus sume tak kua? tak habis2 dengn cost percent la ,ape lah ! haishhhh ~

dah malas pk ! tunggu jer result kua nanti macam mana kan? hope sangat takde repeat pleazz ! doakan aku eyh !! done ! malam nie malas study sebab nak rehat otak sekejap. okey gunakan masa yang ada untuk edit banner kawen my abg !lagi pon dy dah msg  suh send design banner kawen dy ! ASAP ! aku pon bertindak mengikut arahan ! (act ada udang disebalik batu lalalala ~)

nak tengok hasil editan aku yang macam budak baru belajar?huhu. malu. ~





tak banyak perubahan sangat. just testing letak tulisan tue jerk.
biasa la budak baru belajar la katakan.
salah silap sila tunjukkan..:)






p/s: rushing2 edit banner nie sbnar nya boleh jadikan point nak suh my abg masukkan duwet act ! haha.. bijak tak sy buat duwet?lalalal ~

2 comments:

cik fza said...

ok lar tu.
bule tolong jugak.
bodek lebih dapat lebih :P

lynda said...

cik fiza:hahaha..tawu xpe..:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...