Friday, April 22, 2011

blog gempak

assalamualaikum blogger. petang yang indah baru lepas hujan nie kalau tido mesti syiok kan? dapat pulak baring atas tilam empuk plus peluk bantal busuk kesayangan  !perghhh masyuk doe !tapi takpe la. nak rajinkan jari jemari nie manaip blog usang nie.

hari nie aku rasa macam bosan gier tak tawu nak buat apa. lepas tue dengan rajin aku melompat terkinja kinja ke blog2 orang lain. macam takde kerja kan? padahal esok ada exam ! sume pakat belagak taknak study !ye la paper BEL jer.nak study ape an? masuk dewan dapat paper jawab jer. haha. ada la jugak aku bawak kua note menu planning konon nak baca tapi haram tak sentuh pon lg. heeee *dapat tawu kat mak nie mampus aku. 

hari nie aku nak story pasal blogger2 yang gempak giler. aku suka singgah blog dyorang and for sure korang pon suka jugak kan? mana taknya dyorang nie kan blogger tegar !tengok follower cecah beribu2. kita nie sape la kan? *ayat sedeyh



BEN ASHAARI ! sape tak kenal abg ben nie? tipu la kalo korang tak benal kan? bukan korang ker yang slalu join segmen abg ben nie?haha. dulu masa mula mula aku menjejakkan kaki kedunia blog nie blogger tegar pertama yang aku kenal abg ben nie la.dia rajin sangat updated blog kan?follower pon mak aihhh. maybe tahun 2020 pon belem tuntu aku bole dapat follower seramai itu..cayalah abg ben..=))


YUYU ZULAIKHA ! YUYU nie pon tak kurang jugak hebatnya tau.tengok follower dy. mak aihhh. kejap jer naik ! si gadis comel nie suka makan forrero tau. kemain ~ yang bez siap nak bagi pembaca bertuahnya lg..tak caya? tengok sini ! yuyu nie tengok kat 1tube masa cakap alahai..keciq molek jer orannya kan? comel uhhh ~heee ~ *sory curi pic comel kamu* =))


CORETAN GADIS ! blog hak milik gadis cantik si mata petunjuk. sape yang tak singgah blog dia lagi? aikkk kan dy baru jer updated pagi tadi? haishhh nak baca nie . rajin jugak aku mencapak kat blog ain nie. banyak cerita sedeyh dy kan? sabar je la ain. and dy dah habis belajar kan? wahhh ! bez la. same cam my syster ! habis present, merdeka lah dy ! adeihhh jelez ~ btw congratzz =))


SAYA SUKA MENAIP !sape punya blog nie? alahhh buat tak tau pulak ! hoho nie la blog nisa kay ! sape tak kenal p terjah blog dya tak pon tengok kat 1tube ! nisa nie cantik sangat kan? seyesly bila bukak blog dy mesti aku gatai tangan cuci mata tengok entry2 dia yang aku,dia & dslr. banyak pic2 dia kat situ. pandai dy dressup kan? aku siap promote kat member2 lagi tau. heee. awak tak marah kan nisa? suka tengok entry nie ! cantik kan?=))


YANA YONET ! haaa.. nie lagi sorang gadis import dari seberang ! eyh eyh. silap. haha. jangan marah ey yana ! gurau jer. yeahh ini yana yonet . aku suka pergi selongkar blog dy sebab dy ada banyak cerita sweet sweet ! lepas tu yana nie jenis yang suka bergambar plus mines picxa2 dia sume cantek cantek ! seyes tak tipu ! you cantik sangat tau ! untuk la silipas dapat yana nie ! pesanan penaja :jaga anak dara orang nie bebaik cik lipas. habis belajar kumpul duwet pegi minang cepat2 ! nanti melepas pulak. opps :))

okey cukuplah setakat itu sahaja entry aku kali nie. aku nak cuba menjebakkan diri sedikit demi sedikit dengan note2 yang bertaburan sebelah aku nie ! warghhhhh malasnya ~ huhu..
bubye korang. thanxs sudi baca. =))

4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

mekasihhh sayanggg! wuuuuu! terharu nya :(


i lap u lahhh!

lynda said...

yuyu zulaikha: wahhh..yuyu komen blog sy lahhh !(happy terkinja2..opps!haha) welcome. la u tooo.=))

Nisa Kay said...

thankss dear. sorry lambat terjah.. ehhehe D:

lynda said...

niss: welcome..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...