Saturday, April 30, 2011

tak nak mencarut ,taknak balik

pepagi nie dah bagi aku hangin rasa macam nak menjerit
plus minus mencarut tak tentu hala.
heyyyy,poodahhhh !
kau bajet kau bagus sangat la weyh?
tak puas hati cakap depan la weyh.
jangan nak muSIALman sangat dengan aku lah !
paham?
huh ! dah la aku paper ctu petang nie.
bagi aku mencarut carut plak.
habis hilang ilmu aku kang !


muhasabah diri:betul cakap nurul,nak buat ape amek tawu kalau dah tawu kebenaran itu menyakitkan !=(


nota kaki untuk kau keling:dont judge a book by its cover !kau tawu ke hal sebanar?kau ade hak ke nak judge orang macam tue?kau ade ke perasaan seorang wanita?sila sedar diri sendiri sebelum judge orang lain oke?thanxs ~


mood:sangat stress ditambah dengan pelbagai tekanan.okey tak jadi balik !seyes takde mood sangat ! i need you fren.=(



3 comments:

... said...

AS SALAM..
sabar je dik. memag lumrah manusia. ada yang terlupa. kita yang beringat, tegur ler dia. tapi dengan cara baik. tu lagi baik. melenting2 ni tak bagus. setang suka woo

>__<

oh! kawe ni reader baru blog ni. maka kawe follow~
.hohoho~

kalau sudi, singgah kembali ya =)

memandu kereta boleh menyesatkan iman

dan juga penulisan terbaru sbg invited author kat..

copycat(sandaran-Nya bagi backlink pahala. tak mau?huhu..

qalisya said...

apa mslah skunk neh..?/
ak msg xbalas..
ak kol xangkt..
apa msalah nya..?

... said...

>__<

adei..tanya saya buat apa daa? masalah tu kan, kome yang tanggung

>__<

cum bagi nasihat.memang tak semua orang sempurna. maafkan je ler dia. hidup berdendam ni, tak ke mananya..adei.

mungkin fikiran dia berkecamuk ke. sapa ler tahu kan.melainkan dia dan Allah.
hm..kalau dia tengah belajar, sebab exam kot. sebab dah tentu kena struggle. takkan nak fail kot kan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...