Friday, April 29, 2011

cuba membayangkan

holla people ! assalamualaikum. petang yang seram sejuk baru lepas hujan nie tido pon sodap ! tak pon duduk tengok tv ramai ramai satu family sambil makan cucur jagung panas panas !fuhhh kompom syiok habaq hang ! haha

bangun bangun tido tadi konon nak tengok jam pukul berapa. pegang hp dok tekan tekan tapi tak menyala !OMG ! nape dengan hp aku weyh?*gelabah tak tentu pasal* ruparupanya ceytttt !batery kong lah muSIALman ! kecoh jer ~

bangun mandi kemas kemas barang konon nak clearence lah. padahal barang subhanallah banyak siot weyh. setakat nie dah ada 2 kotak keciq + 1 kotak besar. tak campur dengan toto and bantal lagi? tu tak kira lagi dengan barang nak bawak balik ! okey kali nie ayat tacing sikit. disebabkan aku kena balik naek bas, so bantal busuk kesayangan aku kena tinggal la ! damn ! mesti nanti malam malam bila rindu aku nanges sorang sorang ! giler ~

tak tawu lah ape nasib malang sangat aku nie. dah tawu nak balik kg, beg pon xde weyh?yang tinggal begbeg laptop.then handbeg2 yang aku selalu bawak g kelas ! then kau nak letak barang kat mana hah lynda?okey sekarang aku tengah melilau menagih simpati nak pinjam beg membermember !huhu ~

tak dapat nak bayangkan nasib aku bila nak bawak beg besar lagi?beg laptop lagi?handbeg lagi?beg kertas lagi?helmet lagi?seyes giler ahhh !sumpah aku tak penah jadik camni. kompom nanges sampai tak kua ai mata ! balik umah hempas sume barang! nanti mesti urat kat leher aku mula sakit. lepas tu nak bengkakbengkak !ouhhh damn !wahhh..seumur hidup nie 1st time nak kena berdikari sampai tahap nie?rasa macam nak melopong call abg aku kat kajang tue sambil nanges nanges nak suruh dy balik sini amek aku ~ *whatever la nak kata aku manja ke x*

yeahhh.nak doa banyak banyak supaya kak aku dengan bf dia tak busy esok !boleh datang jemput aku. haha. then g jejalan dulu ker ?kan kan?:P


oklah reader ! aku nak g campus bawak dak nurul nie.ntah ape lagi urusan dia kat kampus tue !aku nie study pon belom !mentang mentang paper last !buat memain !haishhhh .bye dear !thanxs 4 reading my entry.=)

1 comment:

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS PROMOTION IS BACK AGAIN!!!

DATE: 14TH MAY 2011 (SATURDAY) & 15TH MAY 2011 (SUNDAY) ONLY PICK 1 DATE
VENUE: SHAH ALAM
FEES: (NORMAL) RM350/PERSON, (PROMO PRICE) RM295 ONLY!!!

SYLLABUS:
(FOCUS MORE ON SPECIAL OCCASION/DINNER/ EVENTS/ETC

CALL/SMS 016-2128740 FOR BOOKING
REGISTRATION CLOSED ON 10TH MAY 2011
LIMITED SEATS!!!



LATEST ACTIVITIES!!!
SALAM/HI ALL
LATEST UPDATES (RED DELICIOUS GALA DINNER):
DATE:18/6/2011
VENUE: PEARL INTERNATIONAL HOTEL,KL
POOL SIDE,CHILLING OUTDOOR, WITH FASHION SHOW AROUND THE POOL AREA,CANDLES & FAIRY LIGHTS,BBQ & MORE!!!

FOR THOSE WHO WOULD LIKE TO JOIN CONTESTS, THERE WILL BE:
1.MAKEUP CONTEST (OPEN FOR JR MUA) 20 PAX ONLY.
2.KAROKE CONTEST!! (OPEN FOR ALL!!)

OTHER ACTIVITIES:
lucky draw,best dress, fashion show, photoshoot session & more!

SMS 016-2128740 FOR BOOKING
FEES: RM100
DEPOSIT RM50 (1580 8830 5272 ) maybank NORSHAHIRA SHAHRIZAL
DEPOSIT NEEDS TO BE SETTLED BEFORE 30TH APRIL.
http://www.facebook.com/event.php?eid=192877527395664

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...