Wednesday, February 9, 2011

photoshoot ke menembak?

assalamualaikum!
hye reader!
aku nak share story lagi bole?
jumaat lepas kitaorg ade arr kua jumpa mmber2 giat an!
dah lame xjumpa~~
so kitaorg decide jmupa kat KFC rr.
hari tu jugak otak aku ngah dijangkiti virus dari laptop aku
aku jadi gile bergambar doe!
ishhhh~~
mls cakap banyak.
nak upload pic jer.
boleh?heee~~


 aku suka pic nie!
 dr kiri tikah,mira,aku

hensem gak kau ann?haha*mesti kembang gile an?cheyttt!

act ada banyak lagi pic member lain.
tp dyorg xsend kat aku lagi.
so xbole nak upload!huhu
and and and!
after jumpa aku nak g pasar malam beli tudung!
then enBF said member dy ajak g menembak~
eyhh japppp!!!
tawu x menembak tu ape?
photoshoot doe.
*aku pon baru tawu..heee~~
disebabkan otak aku yg dijangkiti virus bergambar
so aku pon layan je la~
nie la hasilnya..:)












 kejam ann blurrkan muka aku?;(



 haaaa..nie la photographer kitaorng!merangkap member enBF!
satu yg aku suka gn dy nie.
dy xkedekut ILMU !
aku plak minat bidang nie but xpandai mana pon
dy la yg banyak ajar..hee~~






 sengal doe~~
 kau buat ape?haha
 harap maaf!enBF sy memang senteng sikit!pakai spec pon xbetul!same cam tuan dy!haha..:P
 inilah jadinya setelah berkali2 enBF buh spec atas pala aku!sumpah geli lah dodol!haha.:P
and!
ini hasil enBF edit!:)
sayang kau doe..





and nie pulak hasil en photographer edit.:)
thanxs zuber..*lain kali ajk kami menembak g eyh..hee~~



okey dah la!
act ada banyak lagi.
tp xkan nak upload sume annn?hehe
broadband aku xberbayar lagi.
internet lembab nak mati lah sayang2 sekalian.
okey lah!
act aku jadik cam nie sebab malam tuh laptop aku diserang virus haram jadah!haha
terus xley guna.
so pagi tuh aku g la antar format!
and my member cakap lau xsempat wat backup dy terpaksa kosongkan sume!
time tu aku cam sentap jer.
adeihhh~~banyak kot pic kenangan.huhu
thats why ptg tu aku pulun bergambar.haha

nota kecil:mood aku ngah berbunga2 tengok pic2 neyh sebab enBf baru send kat email.rasa cam nak upload sume je..*over..heee


3 comments:

miss_neeya said...

comelnye sume pic tu :)

Imran nyambek said...

bahagianya

lynda said...

@miss_neeya

thanxs...tp xde la comel sgt..:)

@imran nyambek

haha..biasa jerrr..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...