Monday, February 28, 2011

disebabkan tekanan test account .

macam yg aku cakap sebelum nie..
ditakdirkan aku nie lemmm sikit subjek account!
ntah ler nape otak biul sikit subjeck nie.
so memang tekanan tahap nak terjun banggunan dr tingkat 10 la kan !
*xpyh tinggi sgt..overr..haha
butttt!
study saat akhir ada baiknya jugak buat aku.
aku dah reti sikit buat journal + T account and trail balance !
*bangga gile nyahhh ~~

but!!!!
memang nasib xmenyebelahi aku la kan..
masa test tengok2 kertas soalan aku tercengang!
hahhhhhh?
aterrr penat2 aku study menghafal yg laen tp yg kua 1 soalan je?
bukan soalan yg menghafal.
tp soalan yg mengira !
1 soalan 50 markah bhaiiiiii !
yg buat aku pressurenyerrrr
aku g buat kat kertas biasa dulu..
ada masa tinggal lg 15 minit baru aku nak paste kat kertas jawapan !
memang xsempat la annnn !
dah tu bape markah je yg aku bole dapat?
huhhh !tekanan ~~
ingatkan aku je yg xsempat.
rupanya ramai lagi~~
*MISS BUAT LA LG 1 TEST BACKUP PLEAZZZZ ~~

BILA DAH TENSION GILER KAMI PON ~
kua g jalan2 kat JJ.
*dapat kasut baru kat TSC.haha
makan KFC.
sunday cone lagi ~~
jalan2 xhengat dunia.
and then kami decide g karok !
perghhhh tibai 3 jam bhaiiii~
mula2 nak sejam jer..
member2 i xpuas.
i xnyanyi sgt ponn..
so dyorg nak tambah lg 1 jam !
ouchhhh !dah maghrib.
kami stop and kua ~~
after hbs maghrib datang balik sambung karok lg 1 jam !
perghhhhh !
gebungan otak biol and sewel kami.
memang enjoy sakan la annn !
*aterrr dah tension beno~

hari nie pulak kelas menu planning xde.
bangun awal g breakfast kat MCD !
kami dapat coupon 
free 2 set big breakfast after rm5 purchase !
sape ade dapat?
bekk g tebus cepat.
valid sampai 3/3/11 jerr..
memang puas bhaiii..
aku just beli 1 sausage mcmuffin n cofee..

sume rm7 somthing.
then free 2 big breakfast !
act ada 2 burger aww...
nie pic aku amek dari google..haha~~

kenyang giler seyhhhh !
bygkan dapat 3 biji burger and 1 cup coffee dgn harga rm7 somthing je..
puas giler la ann..

and skrang kena diet sebab duet da habis !
my abg pon xnak bank in kan !
*perlu protes x?haha
puas hati kau kan lynda?

mood:ILOVEYOU kakak2 yg sulung and adik2 yg bongsu ~~haha

6 comments:

CN said...

sabtu hari tu, CN ade test dari uitm untuk subject account..disebabkan lecturer ajar sambil lewa, CN tak tahu nk jawab soalan tu mcm mne..then burn 15%dari carry mark.. then, terus nanges..bahana account..benci!!!

lynda said...

CN :tu la annnn...tension giler je..huhu

Haezzah said...

sekarang ni semua org memang tgh sibuknak test semua....sabor je lah....and good luck next time.

YANA YONET said...

hehe sabar tau. kelakar u nie.

fyna said...

waaaaaa........sedapnye..
anyway,gud luck k...





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

lynda said...

haezah:huhu..tu la kan..jap je masa berlalu..skrang tengah demam test bagai,bulan depan dah final..adeihhh ~~

yana:haha..ape yg kelakarnyer?

fyna:thanxs..ok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...