Wednesday, December 29, 2010

crazy love contest

weee...
assalamualaikum..
hyeep ! hyee feloow..
tadi kan dalam dok rajin BW..
terjumpa satu contest kat blog kawan kita nie aynie
contest dy bertajuk
"crazy love contest"
jom !jom ! join cepat !:)
ok,ok..

syarat2nya adalah:

1.mesti la ade blog ye tak....kalau xde mcm ne nak join tol x???
n for malaysian blogger only
hihihii...

*weee..of cos sy ada blog !and im malaysian bogger..:)

2.korang mesti jadi FOllOWER tuan punyer blog nie dulu...AYNIE
kalau x jd follower pun blh la...p kalau terlepas in4mation jgn ngamuk plak ek...

*done !:)

3.korang mesti la ambik banner kat atas tu letakkan kat entry korang n jgn lupe letak kat 
sidebar jugak tau n pastikan link terus ke blog tuan punyer kontest nie...wajib tau =)

*done !



4. korang post kan la LINK entry korang yg dah lengkap tu kat komen bwh entry nie ek...
then i akan survey tgk..n i kan postkan komen kat entry korang
 tu maksud nyer korang dh layak la..
hihi...

*orait..:)

 5.tag kan 3 org kawan anda n pastikan diaorg tau...=)

*ok..lynda nak tag

okey gambar yg sy nak pertandingkan ialah !

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

haha..ok x?ok x?
act pic nie my enBF yg edit..hihi
nie 1st pic enBF try edit.
terharu sangat sebab 1st edit ada pic sy. haha
pic nie masa kami kawan.
sy simpan sampai sekarang.

and

sory tamak sikit upload sampai 2 pic..
excited sangat.hehe
ok x cik aynie?
sory sebab copy paste je ayat awak..
huhu..
thats all...:)

4 comments:

qalisya said...

=)
<3 awk..=D

NUR AYNIE said...

dtg check~~~....wah terharu plak sye...
comey2....ok gudluck~~=)

AtiEnAbErn said...

Lynda :Wah ! cntik .. Atien rase nk join laa.. gud luck !! =)

lynda said...

atienabern..jom la join!!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...