Wednesday, October 19, 2011

sister convocation

PICC Putrajaya
kolej poly-tech mara

setibanya di PICC. snap pic dulu before masuk dewan ..aku dengan kakak aku tuh masuk dalam.yg lain tunggu luar.:)

keadaan pentas masa tuh !bawak cam lumix je masuk dewan.so xleh nak zoom over sangat.:)

perarakan sume student masuk !wooo..ramai wokk !:)

nie snap kat screen besar kat depan tuh ! yg depan skali tudung putih,my sys !:)

okey selama kami duduk diam2 dalam dewan,diaorang yang tunggu kat luar kemain posing sakan.mentangmentang lah DSLR ada kat diaorang kan !jom tengok !:)

nur iman al-wirda ! anak my big brother :)

iman dengan pak ude nya ! :)

iman with her father.. :)

2 org itu adalah kakak ipar sy :)

kakak ipar with iman :)

nampak tak mane sy? hikhik.sumpah sy gn kak xnampak lgsung my bro,ye la org ramai giler !terpaksa dy g kejar kiteorg !

sister with my abg n kak ipar :)

again,abg dah kakak ipar !:)

saje gedik jap.nak amek berkat !nak konvo jugak..wuuuu ~

da only anak dara melayu terakhir yawww !ade lagi sorg tapi tak dapat datang.huhu


aku xnak pakai pon topi tuh,tapi abg aku letek gak atas pala.alang2 dah ada atas pala posing la jap kan?:)


 kakak ipar.


 da sibling yaww!
abg dan kakak ipar :)


 penat posing singgah makan dekat taman warisan :)


 pantang nampak dslr sikit !:)


muka kenyang pas makan !haha :)


thats all yaww !
tengs reader !:))


p/s:best kan tengok orang convo? tak sabar nak tunggu giliran kita.wish me luck dear !nanti time convo nak bunga,bear,coklat banyak2 !weeeeeeee...mesti syok kan ?:)



8 comments:

LyNn LyNdA said...

hehe..sama..my sis pn br pas konvo kt unisel..
xsabar kn tggu time kte plak nk konvo..hikhik
gd luck 2 u...

kim heeruul said...

tringin nk graduate..

piko said...

waa.. ur sis da grad.. sama ngan piko lah kptm.. tapi piko next year InsyAllah baru grad.. excited ni..! hehe..:D

aydah ahmad said...

xsabar nk graduatee . ><

Phat said...

teringat zaman2 konvo dulu tapi dah lama dah....DSLR pun x de lagi masa tu kamera gune kodak je huhu

Cik Azizah said...

excited kan grad. teringat jijah grade tahun lepas kat PICC juga. sama lah mcm gambar2 lynda tu..hehe :P

puanbee said...

seronok tengok ..

sarah mohamad said...

tahniah untuk adikkkkk! hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...