Saturday, October 22, 2011

aku rindu



aku rindu.
aku rindu untuk ke seribu kalinya
namun aku bisu.
bisu untuk mengucapkan kata rindu.


aku rindu.
makan bersama
aku suap kau,kau suap aku.
aku suka kenakan kau,kau pulak suka buat baik dengan aku.


aku rindu.
aku suka sunday cone,kau pon suka.
aku suka KFC,kau pon suka.
tp aku suka coslow,kau xsuka.kenapa?
aku suka cadbury,kau pon suka 
sampaikan kau save nama aku cadbury kat hp.
tak romantiklah kau ni kan? #ciss


aku rindu.
aku belajar kat penang,kau belajar kat kedah.
dulu bila lama tak jumpa aku mesti mintak kau datang penang.
kau yg nak jaga hati aku sanggup datang.
kadang2 sampai basah kau kena hujan.
kau sanggup kan?
aku cuba sehabis baik plan nak dating dengan kau
asalkan dapat tengok muka kau !
aku suka.


aku rindu.
dulu kau suka pujuk aku.
bagi aku cekelat cadbury.
beli kek tulis "im sorry"
bawak aku g makan. 
*aku kuat makan eyh?


aku rindu.
bila gaduh aku xde mood nak tengok muka kau.
sebab bila tengok ai mata aku suka kua.
lepastu mesti kau lapkan !


aku rindu.
nak manja2 dengan kau.
nak borak2 dengan kau.
nak makan2 dengan kau.
nak jalan2 dengan kau.


sumpah aku rindu !:(



20 comments:

Nur Farah Hani said...

sweetnyerrrrr awak.. heee.. orang kate..bile rindukan seseorang mengadulah pada Allah mudah mudahan Allah turut menanamkan rasa rindu yang same pada orang yang awak rindui..

kate orang jugak bile rindukan seseorang tengok la bulan! kompem n sahih korang berdua pasti melihat bulan yang same.. :))

haha.. tertibe saye pulak yang arse nak pi tengok bulan sekarang .. also missing somebody.. ..:D

lynda said...

@ Nur Farah Hani :tq..nice dear :)

FiM here! said...

untung la ade orang sayang. heh appreciate him okay. hahaha jeles nie. hahaha

just dropping by,
thanx add fb kitew :)

era kecik said...

olooolooo so sweet lah dear :)

kim heeruul said...

semoga bahagia..=)
gua still single..=)

lynda said...

@ FiM here! :hihi insyaAllah :) thanxs too dear.

lynda said...

@ era kecik :thanxs dear :)

lynda said...

@ kim heeruul :hoho thanxs bro :)

Aisya Humaira said...

sweet sgt...
untunglaaa ada org syg...
hope brkekalan smpai syurga yer... =)

Cik Tetra said...

heee nice laaa..sy pon sdg rindu!!!hahahaha.. :D

tiefazatie said...

hee..sgt sweet la!..=)

sha my heart said...

miss him too. but, who is he? No body. haha~

bee shaz wals said...

sweetnye best entri ni...

lynda said...

@ Aisya Humaira :huhu tengs dear :))

lynda said...

@ Cik Tetra :tengs..weee..rindu sape?haha

lynda said...

@ tiefazatie :biasa je lah =)

lynda said...

@ sha my heart :hikhik..sape ea?

lynda said...

@bee shaz wals :tengs :)

Ezzattie said...

aku rinduu jugak.. (haha tetibe)

budak penjara said...

tacim la plak aku baca entry ni..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...