Sunday, July 31, 2011

1st day sahur without family ~

sedeyh,tacing,nak nanges sume ade ! time nie la nak rindu family lebihlebih kan? tapi betul ape,1day sahur adalah sahur yang paling gempak la kat umah tu. ye lah petang tadi sure sure mak dah beli memacam nak masak untuk sahur nanti !best la bebudak tumpangan itu dapat makan masakan mak aku ! ceyttt !*errr bebudak tumpangan tu anak buah aku.saje je dengki.haha jelez gile dengan orangorang yg bole sahur dengan family.mesti hapenning kan?ahh aku kan sini pasti terbogkang tido disaat itu !

sumpah rindu nak dengar mak kejut adik bangun sahur.kat sini sape nak kejut adik?sape nak masak untuk adik.xde sape !yes xde sape !kalau kat umah mesti tiap2 pagi mak kejut. even yang lain dah pesan kat mak dyorang xnak sahur,tapi mak still bangun masak untuk adik.yea,untuk adik sorang je.xcukup dengan tu,mak tetap teman adik makan sedangkan mak sendiri xmakan !time tak sihat pon mak gagah jugak bangun kejutkan adik. sangat terharu ! xkan ade orang ganti tempat mak dihati adik. yeah, TAKKAN !

nak balik bole x? kejap pon jadi la. rindu sangat.petang tadi dah terjerit2 da nak balik sampaikan nisa pon dah xlarat nal layan.hehe. mama adik nak balik ! nak jugak sahur dengan dyorang even..even adikkkk... HAHA

tu mak sy !yg tudung purple tuh !=)*yg lain sebok interfreme je pon.hikhik


selamat menjalankan ibadah puasa !


p/s:da nangesnanges da taip entry nie. huhuhu =(



3 comments:

Anonymous said...

aku pn rendu family aku :(
sedih lah macam ni ..

by :nia comel :D

lynda said...

jangan la sedih kawan !

YANA YONET said...

selamat berpuasa dear! ^___^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...