Sunday, June 5, 2011

the memories make me crying LOVE !


tetiba malam niyh tergerak hati nak baca balik message zaman dulu kala. memang berbeza sangat lah kan?kalau dulu *&#* tapi sekarang *(@%  !okey try to think positive. walau camne pon hati tetap sayang kan?

bila baca balik msg dulu2 rasa nak nanges pon ada.rindu kot !ayat jiwang siot aku rasa.seyes cakap wa rindu nak mati tawu?kalau dulu panggil dia ABG tp skrg tak dah.nak panggil abg pon rasa macam kekok kan?

kalau dulu nak dulu sebelum tido mesti wish gud nyte,tak pon mesti akan ada sesi luah perasaan lah kononnya kan? tapi sekarang nak wish gud nyte pon ntah seminggu 2 @ 3 kali myb?nak luah pape pon macam nak kena pikir 2 @ 3 kali dulu !

kalau dulu majuk sikit pon msg masuk bertubi2.ayat panjang berjela jela. call xputus2 !kan? tapi sekarang bila merajuk msg sehari 2 @ 3 msg jer yg masuk. call?memang tak la kan?xper its okey ~


bila tengok pic nie teringat masa kita g lepak kat tepi sungai ramai2 snap pic !do you remember it?


bila tengok pic nie teringat masa kita g makan KFC sama2 then kita g photoshoot dengan zuber?awak ingat ?



awak ingat gambar poyo nie?haha awak bagi sempena 1 year kita couple bersama dengan ayat cintan cinton awak tu right?

actually banyak sangat benda yg buat saya rindu awak !ayat2 awak dulu bila baca bole nanges !but its too private.bialah sy jer yg tahu ~

even sekarang kita dah xmessage sy harap sgt awak tawu yg saya sangat rindukan and masih sayangkan awak macam dulu .

tapak kaki lynda : cari ketenangan buat pengubat lara~


4 comments:

adan said...

salam,entri awk buat saya teringat ex-gf sye.. walaupun kitorang dah tade pape tapi die still call sye abg,dia akan mesej bila dia ada masalah.. dah terbiase.

lagu dalam blog awak buat saya rasa rindu setengah mati gak! ehehehe..

salam kenal ^_^

:: Kak Yong =) said...

sbr ye lynda... manusia sentiasa berubah dengan masa yang berubah...

lynda said...

adan: wslam,ye ke? mesti sweet macam stil couple kan? hehe..:))

kak yong: huhu ye la kak..thanxs.:)

.fariza. said...

sabar2.
dugaan tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...