Monday, December 13, 2010

maaf

salam..hye fellow sekalian..
aku muncul lagu dengan new entry..
nak tawu malam td kan..
ai mata ku melimpah ruah..
banyak seyh..
seyes tak tipu..
xtau la datang dari mana ai tuh..haha..
bila bangun subuh tengok cermin..
keciqnyer mata aku?
dah la mata ada sikit sepet..
makin sepet arr?
ada bengkak sikit la..huhu..

heyy,nak tawu x..??
dah la kaki melecet xbaik lagi kan..
malam tadi jari aku blah kiri nie dok sakit je..
tp aku xtau nape..
aku dok urut2 gak la kan..
sbuh tadi bangun tengok
ouhhhh !jari sy !:(
dia naik cam bijik keciq je and cam bernanah..huhu..
aku sendiri pon xtawu apa puncanya..
even ianya keciq je..
tp sakitnya...huhu..:(

tak cukup dengan tuh lagi..
perut pulak dok xsedap..
bahu pulak dok sakit..
silap tido ke?
xtawu la..
macam2 pulak jadik kat aku today..huhu..

eh2..dah macam lari tajuk pulak aku nie kan?haha..
xde la..
act today aku cam rajin pulak layan lagu nie..


xtawu la napa?
ada mksud tersurat and tersirat kah?
ishhh..xtawu la..
malas nak fikir..huhu
ok la korang..
see you 4 da next entry ok..
zaijian..(jumpa lagi)

6 comments:

syahmi said...

bijik apew yg tmbul 2..?/

lynda said...

biji timah..haha..mana la nak tawu..

✿ CikCimi said...

adeh banyak nyer saket dy.
get well k.
:)

lynda said...

huhu..tu lah..btw thanxs..:)

syahmi said...

dunt sad2 laa..
chill upp dear..=)

lynda said...

huhu..ye la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...