Thursday, December 23, 2010

current relationship

salam..
hye follower bicara hatiku..:)
chat??
bosan kan malam nie?
so aku ingat nak updated blog nie la..hihi

okey berdasarkan title diatas..
my answer iss???

"in relationship"
dengan sapa?
weeeee... dengan mamat tak semenggah nie la..hihi
-
-
-
-
-
-
-
tadaaaaa
-
-
-
-

haha..nie lah my en BF..
nama dy khairul syahmi wahai anuar.
umur of cos sama aku..
19 thn dah..
tp muka cam baru 15 thn kan kan kan?
haha...
tengok muka and perangai cukop arr..
aku suka kata dy mat jambu..hihi


ccccccc...
ala ala mat jambu kan?
but i syg dy sangat2 tawuk ! huhu..


haaa..bila dy dressup cam nie nampak mature kan?
hensem gak balak aku.

apa kelebihan en BF di mata lynda?

1.penyabar
*seyes weyh aku rasa dy BF yg paling penyabar yg aku penah kenal.yg sanggup layan karenah aku yg gila moroyan bagai nak mati..haha

2.baik
*dy baik dengan sy..sebab tuh sy sayang dy lebeyh2..kira sanggup berkorban apa saja la..haha..:)

3.tak suka marah
*nie salah satu kelebihan dy but aku tak berapa suka sebab kalau dy tak marah aku sampai bila aku akan berubah kan kan kan? haha...

time gedik sesama.

4.penyayang
*for me dy memang caring giler..haha..dulu lar..but sekarang kiteorang *****..so no more manja2 ehh ! huhu..rindu ~~

5.memahami
*he always understand me ! espcially sy seorang yg suka datang angin xtentu pasal.sikit sikit bad mood.layan dy pon macam hapa g..but dy rilex jer..and slumber jer dy akn cakap.."xpe abg paham,awak ngah xde mood".kalau boy lain aku rasa da dapat maki hamun agaknyer..haha..but ! kalau dy buat aku cam tuh..mak ngkau ! merajuk xsedar diri aku ni haa..haha

6.sporting
*en BF aku sangat sporting,for me la..haha..aku suka layan dy macam budak2..suka tampar dy.aku cukup pantang lau dy perli aku or tengok muka aku..tangan aku ringan jer nak tampar..*xde la tampar laju2..nie tampar yg penuh kasih sayang punya haha..malu ~~

bila kami bersama..

7.suka tolong
*kalau aku nak lek kg then aku demand xnak balik naek bas,dy dengan rela hati datang jemput aku ! best weyh...haha..
then bila aku nak sumthing from umah but xley balik and da same time dy ada kat kg aku akan suh dy g umah aku amek barang tuh and dtg antar kat aku..*ngada lebih kan?
tp tu la point bole jumpa and bg dy jumpa bakal mak mertua..haha..gedik.

8.tak jemu layan aku
*cheitttt !nak muntah baca kan?ye ke dy xjemu?ntah2 dy pon da naek meluat layan aku..haha..btw selama nie dy layan je apa aku nak ,apa aku cakap dy layan jerk sebab kalau xlayan nanti aku merajuk x sudah !

9.suka kua makan sesama
*espacially bila makan c.k.tw..sebab memang xde feel kalo aku g makan c.k.tw bila dy xde..nape?sebab aku suka tauk segala sayur yg ade lam pinggan dy..dy suka kata "bukan mati pon makan sayur" haha..heyyyyy !poodarhh ! kau pon xmakan coslow ! haha..eh2 lupa nak cakap..en BF sy xreti makan coslow..dy kata bole mati lau makan coslow..karut !dulu aku penah pekena dy..suap dy kentang putar but aku selitkan jugak sikit coslow..again..SIKIT je coslow..korang tawu apa jadi?muka merah nak muntah doe..haha.poyo lah kau abg !

nie masa g jalan sesama..farhana dengan cumi dia..haha

10.dy da mula rapat dengan keluarga sy
*yg nie seyes x tipu.dy dah banyak kali kot datang umah nie..even sy de kat penang pon dy penah datang..haha..rasanya satu family sy da kenal dy..nie nak habaq mai,en BF sblm nie xpenah datang umah tau !xpenah salam mak ayah aku..kau je yg barani2 jmpak.haha.en BF nie agak special sbb dy penah berbuka gn my family,datang makan kat umah..kua jalan and makan skali..and kau tawu,aku nak kua skrg pon msti dyorg tanya "japg nak jumpa syahmi ka?"haishhh..masak aku lau aku aku g dating gn jantan lain..haha..and da most important,farhana da bg gelaran kat dy "cumi" mean "paksu syahmi" haha..sweet kan?

nie waktu raya..

thats all...
and kalo korang nak tawu..
jujur cakap b4 nie aku xpenah snap pic dengan mana2 ex BF aku..
dengan dy..
huh..selungguk lam laptop aku pic kami ber2..
seyes xtipu..:)

btw thans sudi baca entry nie..
daaa..
assalamualaikum...:)


4 comments:

syahmi said...

LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE
LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE
LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE
LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE
LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE
LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE
LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE..!!!!!!
TQ dear...
nnti kta jmpa ehh..=) <3

lynda said...

welcome...

nub said...

smoga bahagia la naa..hahak

ameera ameer said...

wahh ! swett jugak ! moge kekal :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...