Tuesday, November 2, 2010

the secret of love

salam

new entry today special to my beloved !

hey kamu..
pejam celik pejam celik dah 1 year 4 months kita in love kan?
tu in love.. tp kita kenal dah 1 years 11 months lah kan. hihi
 GIATMARA tempat kita mula berkenalan !
p/s=peristiwa SESAT yang mula merapatkan kita..(jgn cakap awak tak ingat !)
lepas pada tu sy tak tawu lah pe salah sy 
awk dah tak nak ckp gn sy..sobsob=(
tapi tak lama pon kan..haha..=P
hari makin hari kita makin rapat..
but why? (i dont know ,pliz tell me why!)
tiap tiap hari kita msg..
dulu lau time rehat awak msti panggil sy
lynda jom makan
ada sekali tuh awak panggil then ckgu azie dengar..haha=P
kalau time balik plak msti group kita balik paling lambat kan
wat pe? dating kat blkg giat.haha..*poyo seyhh*
time junior2 kita masuk..
kita dilemparkan kan ke bilik kuliah
time tuh awak suka ajak sy tgk "happy three fren"
16/6/09 sy terpaksa g PLKN..huhu
mean 15/06/09 mungkin hari terakhir sy gn awak *mungkin ehh..haha*
awak bawak krepek ubi kayu tuh
then kita ramai2 lepak kat bawah
makan sama2,..
time tuh banyak giler dyorang snap pic kita..huhuhu..*blushing*
time tuh sedeyh giler lah 
sbb sy pk time sy dah balik PLKN dah tak dapat jumpa awak
sbb awak dah masuk poly..huhu
sblum sy g sy ada tinggal video untuk awak..huhu
sy tak tawu lah pe yg sedeyh sgt sbb
nadia kata awak nangis time tuh..haha *sy ngah gelak kat awak ni*
spnjang kat PLKN pon kita still comunicate kan..
awak banyak kuatkan hati sy..
huhu.. sampai one day handphone dah di kumpul
time tuh sy rasa sunyi and sedeyh sgt
kat sana sy ada kawan nama wan
dy lah yg teman sy,layan sy..huhu
but we just as fren ehh..
sampai lah ada satu announcment
"bagi pelatih2 yg masih belajar sila keluar"
bila sy dapat tawu sy boleh balik..
dunia ni bagaikan sy yg punya.haha
balik2 from PLKN pon sy g jumpa awak dulu kan..haha..=P
sy masuk giat balik and kita jalani hari2 kita macam biasa
da last day kita g padang besar
dari pagi sampai ke malam sy gn awak..
*perghh..agak2 lah oiii..haha*
and after that kita mula berenggang..
awak dah masuk poly..
huhu
sy happy sangat sbb antara 3 couple giat kita jerk yg bertahan..haha
walaupon dah macam2 gurl yg sy dah ermmm........
dari dak giat,kampung,depan umah,poly,fb..huhu
*market tol mamat niyh*
what ever.. selagi tak melampaui batas..
okey sy maafkan ! haha

picxa2 kita bersama..













video



saya sayang kamu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...